elpa.jpeg Στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Οκτωβρίου, διεξάγεται ο 2ος Αγώνα Ταχύτητας Αυτοκινήτων για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας. Πρόκειται για μια διήμερη γιορτή για τους αγώνες ταχύτητας και τον κόσμο του αυτοκινήτου, στην οποία θα συμμετέχουν αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών του Πρωταθλήματος, περιλαμβανομένων και ιστορικών , που διοργανώνει το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ σε συνεργασία με τη Λέσχη START LINE.

Για την αναβίωση των αγώνων αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Τατοΐου, στο οποίο τις δεκαετίες του ’60 και ’70 γράφτηκαν οι «χρυσές σελίδες» της ιστορίας του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού, υπήρξε καθοριστική η συμβολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευ. Μεϊμαράκη ενώ παράλληλα υπήρξε η ένθερμη αποδοχή για την υλοποίηση της ιδέας από την ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας και από τη Διοίκηση του Αεροδρομίου Τατοΐου.

-Για τη διεξαγωγή των αγώνων ταχύτητας, θα χαραχθεί διαδρομή μήκους 2,2 χιλιομέτρων (δεξιόστροφη) που τηρεί όλους τους όρους ασφάλειας και η οποία χαρακτηρίζεται «γρήγορη» από τους διοργανωτές .

-H είσοδος των αγωνιζομένων θα γίνεται από την Βόρεια πύλη του αεροδρομίου ( ώρα 08.00 το Σάββατο και ώρα 07:00 την Κυριακή αντίστοιχα)

-H είσοδος των θεατών θα γίνεται από την Κεντρική πύλη του αεροδρομίου
( ώρα 09.00 το Σάββατο και ώρα 08:00 την Κυριακή αντίστοιχα)

-Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00.


Δήλωση συμμετοχής θα βρείτε στο site της ΕΘΕΑ www.ethea.elpa.gr

Πληροφορίες: Στο Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ: τηλ: 210.60.68.866 &7 η/και στη START LINE: τηλ: 210.9812.341, 6973030231