oep.gif Σήμερα Πέμπτη 9/10/2008 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών της ομάδας μας με την ολομέλεια της ΕΘΕΑ. Συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι προτάσεις μας, και τα αποτελέσματα της συζήτησης είναι:
1. Γραφείο τύπου ΕΘΕΑ. Ο Πρόεδρος ΕΘΕΑ υποσχέθηκε ότι εντός του μηνός η το πολύ μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου θα στελεχώσει γραφείο τύπου, στην λειτουργία του οποίου δηλώσαμε ότι θα συνδράμουμε κι εμείς...
 
2. Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Καστέλας. Εγκρίθηκε το σχέδιο μας και εξουσιοδοτηθήκαμε να συνεχίσουμε τις ενέργειες μας προς υλοποίηση του.
3. Απονομή πρωταθλημάτων. Εγκρίθηκε το σχέδιο μας και αποφασίσθηκε να γίνει  παράλληλα με το Φεστιβάλ Αυτοκινήτου.
4. Πρωτάθλημα νέων οδηγών. Θα προκηρυχθεί σύμφωνα με την πρόταση μας.
5. Κύπελλο Γυναικών Οδηγών Αγώνων. Θα προκηρυχθεί σύμφωνα με την πρόταση μας.
6. Κλήση σε συνεργασία των Marketing Managers των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων και των κυριοτέρων χορηγών. Εγκρίθηκε.
7. Δημοσίευση δημογραφικής έρευνας. Θα υλοποιηθεί άμεσα με την συνεργασία ΣΟΑΑ-ΟΕΠ, σύμφωνα με πρόταση του Προέδρου του ΣΟΑΑ.
8. Παραγωγή 5λεπτου CD που θα χορηγείται στα ΜΜΕ προς δημοσιοποίηση. Εγκρίθηκε, και την δαπάνη παραγωγής αναλαμβάνει η ΕΘΕΑ.
9. Αγώνες Ράλλυ Σπρίντ. Εγινε αποδεκτή η πρόταση μας γιά διαχωρισμό σε ασφάλτινα και χωμάτινα, ενώ τις υπόλοιπες σχετικές προτάσεις μας θα επεξεργασθεί η ΕΘΕΑ.
10. Υποχρεώσεις οργανωτών.. Το θέμα αναπτύχθηκε διεξοδικά, και η ΕΘΕΑ θα το επεξεργασθεί σε επόμενη συνεδρίαση της.
11. Επικοινωνία με την νεολαία και σεμινάρια εισαγωγής στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αποφασίσθηκε να ενοποιηθούν οι δύο προτάσεις και να υλοποιηθουν με την συνεργασία ΣΟΑΑ-ΟΕΠ, εφ' όσον οι περιστάσεις το επιτρέψουν. Καταστρώνεται σχέδιο αναβίωσης του εντευκτηρίου Νέων της ΕΛΠΑ.
12. Κύπελλο πολυνίκους στο πρωτάθλημα Ράλλυ. Εγκρίθηκε.
Αναλυτικές πληροφορίες επί των προτάσεων μας, σε προηγούμενο δελτίο τύπου της ΟΕΠ.

Η ΕΘΕΑ εξουσιοδότησε την ΟΕΠ να αναζητήσει τηλεοπτικό σταθμό και χορηγό, ώστε να διευκολυνθεί η εξ ολοκλήρου διεξαγωγή του πρωταθληματος ταχύτητας στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Αυριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πειραιά κ. Βρόντο, εν όψει συναντήσεως με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Φασούλα. Η συνάντηση που ειχε προγραμματιστεί γιά σήμερα, αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων του Δημάρχου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις,  η ΟΕΠ θα συνέλθει την Τρίτη
14/10 και ώρα 18.30

Παρακαλούνται όσοι κατά το τελευταίο δίμηνο επικοινώνησαν με την ΟΕΠ και εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους γιά συνεργασία η βοήθεια, να καλέσουν και πάλι το μέλος της ΟΕΠ κ. Χρ. Πλατή , στο τηλ 6974797979 η να αποστείλουν Email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για να αποκατασταθεί η επικοινωνία της ΟΕΠ μαζί τους. Λόγω ηλεκτρονικής βλάβης, καταστράφηκε το αρχείο που είχε δημιουργηθεί γιά τον σκοπό αυτό.

Γιά την ΟΕΠ
Χρήστος Πλατής.

Συμπληρωματικό ΔΤ
**Διευκρινίζεται, ότι ο Όρος < εγκρίθηκε>  όπως αναφέρεται στο χθεσινό δελτίο τύπου της ΟΕΠ, και αφορά σε θέματα προκηρύξεων, σημαίνει ότι η ολομέλεια της ΕΘΕΑ αποδέχτηκε την σχετική εισηγητική πρόταση μας, και θα την επεξεργαστεί σε επόμενες συνεδριάσεις της .
 
 
Για την ΟΕΠ
Χ. Πλατής