ΕΘΕΑ Με αντικείμενο την ίδρυση ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ πραγματοποιήθηκε χθες, 10 Νοεμβρίου στα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ συζήτηση μεταξύ μελών λεσχών και του προεδρείου της ΕΛΠΑ. Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ εποικοδομητικό κλίμα και συμμετείχαν 20 Λέσχες, οργανωτές κυρίως Πρωταθληματικών αγώνων, συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Λέσχες και οι απαιτήσεις του Αθλητικού Νόμου. Αντηλλάγησαν απόψεις από τους συμμετέχοντες σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Ομοσπονδία, τόσο για την επαφή τους με το Υπουργείο Αθλητισμού όσο και με τους διάφορους Κρατικούς και μη φορείς.
Επειδή διαπιστώθηκε ότι αρκετές Λέσχες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις του Νόμου (αναφορικά με την αθλητική υπόστασή τους), αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, να δοθεί νομική υποστήριξη από το αρμόδιο τμήμα της ΕΛΠΑ, για να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την αναγνώρισή τους ως Αθλητικά Σωματεία από το Υπουργείο, πράγμα που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στην Ομοσπονδία.

Η χθεσινή συνάντηση ήταν η πρώτη μιας σειράς που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την επικράτεια, με στόχο τη συσπείρωση όλων των διοργανωτών αγώνων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, υπό μία Ομοσπονδία.

Κατάλογος Λεσχών που συμμετείχαν

Α/Α

ΛΕΣΧΗ

ΠΕΡΙΟΧΗ

1

IRON TEAM

ΑΘΗΝΑ

2

START LINE

ΑΘΗΝΑ

3

ΑΛΑ

ΑΘΗΝΑ

4

ΑΛΑΚ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ

5

ΑΛΑΛ

ΛΑΜΙΑ

6

ΑΛΑΧ

ΧΑΝΙΑ

7

ΑΛΕΜ

ΑΘΗΝΑ

8

ΑΛΦΑΛ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

9

ΑΟΘ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

10

ΑΟΚ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

11

ΑΟΛΑΠ

ΠΥΡΓΟΣ

12

ΑΟΠ

ΠΑΤΡΑ

13

ΑΟΡ

ΡΟΔΟΣ

14

ΑΣΠΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

15

ΕΚΑΛΗ

ΑΘΗΝΑ

16

ΕΛΠΑ

ΑΘΗΝΑ

17

ΛΑΒεροιας

ΒΕΡΟΙΑ

18

ΛΑΒόλου

ΒΟΛΟΣ

19

ΛΑΜΣ

ΣΕΡΡΕΣ

21

ΠΑΛΜΑ

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

22

ΦΙΛΜΠΑ

ΠΑΤΡΑ