Παπαδοκωσταντάκης Γιάννης - Κλαριδόπουλος Σταύρος Με επιτυχία, παρά τις λίγες συμμετοχές, πραγματοποιήθηκε ο έκτος αγώνας της χρονιάς για το έπαθλο οδηγών - συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στη διαδρομή Μεγάλα Χωράφια - Μαλάξα. Τον αγώνα διοργάνωσε άψογα η Α. Λ. Α. Χανίων με την υποστήριξη του “I.Κ.Τ.Ε.Ο. Χανίων” που βρίσκεται στον Κόμβο των Μουρνιών. Είχαν δηλώσει συμμετοχή μόλις 18 πληρώματα, εκκίνησαν 16 και κατάφεραν να τερματίσουν τα 11. Αρκετοί ήταν και οι θεατές που βρέθηκαν από νωρίς στη διαδρομή και με σύμμαχο τον καιρό απόλαυσαν γρήγορα και θεαματικά περάσματα.
Σταυρουλάκης Σταύρος - Μεγαλακάκης Γιώργος
Γιώργος Περουλάκης - Γιώργος Ζωφάκης
Τοπάλτζας Πέτρος - Μπανταλάκης Μιχάλης
Ορφανουδάκης Κώστας - Φουντουλάκης Σταμάτης
Καρδαμάκης Λευτέρης - Σαρρής Λευτέρης
Μηλάκης Μανόλης - Γκούφας Βασίλης
Στη μεγάλη κατηγορία επικράτησαν άνετα, σημειώνοντας και τον απόλυτο χρόνο του αγώνα, οι Παπαδοκωσταντάκης Γιάννης – Κλαριδόπουλος Σταύρος με Mitsubishi Carisma Evo VI, ενώ στη 2η θέση βρέθηκαν οι Μηλάκης Μανόλης – Γκούφας Βασίλης με VW Golf Kit Car. Άτυχοι στάθηκαν οι Μιχαηλάκης Στέλιος – Λιγοψυχάκης Νίκος με Subaru Impreza STi, που στο 1ο σκέλος ήταν μία ανάσα πίσω από τους νικητές και στο 2ο εγκατέλειψαν από πρόβλημα στον επιλογέα. Άτυχοι και οι Φραγκονικολάκης Νίκος – Λιουδάκης Θεόφιλος με Ford Escort Cosworth, που εγκατέλειψαν στο πρώτο σκέλος από ημιαξόνιο.

Μόλις δύο συμμετοχές στα δίλιτρα και παραλίγο... μάχη, αφού στο 1ο σκέλος είχαν λίγα δέκατα διαφορά. Τελικά επικράτησαν οι Τοπάλτζας Πέτρος – Μπανταλάκης Μιχάλης με VW Golf, αφού οι Μανινάκης Αρτέμης – Ψεγιαννάκης Σήφης με Renault Clio βγήκαν από το δρόμο στο 2ο σκέλος και εγκατέλειψαν άδοξα.

Στην πολυπληθέστερη κατηγορία, αυτή των 1600ων κυβικών, οι Γιώργος Περουλάκης – Γιώργος Ζωφάκης με Honda Civic πέτυχαν μία άνετη νίκη, ενώ για τη 2η θέση δόθηκε μάχη που κέρδισαν οι Ορφανουδάκης Κώστας – Φουντουλάκης Σταμάτης με Peugeot 106 Rallye, αφήνοντας μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω τους Μιχαηλάκη Κυριάκο – Ανδριανάκη Γιώργο με ίδιο αυτοκίνητο.

Στην κατηγορία μέχρι 1400 κυβικά ήταν ταχύτεροι οι Σταυρουλάκης Σταύρος – Μεγαλακάκης Γιώργος με Suzuki Swift GTI, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και το 2ο χρόνο στην άτυπη γενική! Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Καρδαμάκης Λευτέρης – Σαρρής Λευτέρης με Toyota Yaris και στην 3η οι Πιτσικάκης Μιχάλης – Βρανάς Γιάννης με Peugeot 106 1.3 Rallye.

Τον επόμενο αγώνα για το έπαθλο Κρήτης θα διοργανώσει ο Α.Ο.Κ. σε συνεργασία με την Pro Action, στις 30 Νοεμβρίου, σε μία καινούρια ειδική διαδρομή, στην περιοχή του Αχεντριά στο Ηράκλειο.