4x4_xania_afisa.jpg Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και στις 11 το πρωί η Λέσχη Χανίων 4Χ4 και ο Περιστερίδης στον Κουμπέ διοργανώνουν τον 5ο και ΤΕΛΙΚΟ Αγώνα ΤΡΑΪΑΛ 4Χ4 για το 2008 στην Pista Park στο Βαρύπετρο. Όλα τα γνωστά μεγαθήρια της Κρήτης και απο την υπόλοιπη Ελλάδα θα είναι εκεί, στη νέο-σχεδιασμένη πίστα, για την τελευταία ευκαιρία συλλογής βαθμών για το 2008 αφου οι 3 πρωτες θεσεις καθε κατηγοριας θα κριθουν με τον τελικο αυτο αγώνα.





4x4_xania_egkainia.jpg

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο 6976673976, και στην ιστοσελίδα www.4x4hanion.gr

Σημαντική θα είναι η βοήθεια για άλλη μια φορά της ANEK LINES. Χορηγοί Επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι o ΜRB radio 101, o Star FM 97,7, o Ρυθμός και ο Αντεννα Δυτ. Κρήτης 97,4 και η Εφημεριδα Chill Out News. Τηλεοπτικός Χορηγός η Τηλεοραση ΚΥΔΩΝ. 

Επίσης οι ανθρωποι της φύσης και της περιπέτειας, εγκαινίασαν το σπίτι τους στην πόλη, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 20.00. Πλήθος κόσμου κατέκλησαν τα ολοκαίνουργια γραφεία της τετρακίνητης λέσχης, στην οδό Νεροκουρου 122, στην Ξυλοκαμάρα.

Μετά απο τον αγιασμό και την σύντομη ομιλία του Προέδρου κ. Παπαδομανωλάκη Μαθιού, την σκυτάλη παρέλαβε ο κ. Κουκιάνακης, υπευθυνος Εθελοντικών Ομαδων Νομαρχίας Χανίων, οπου ευχαρίστησε την Λεσχη Χανίων 4Χ4 για την πολύτιμη βοήθεια που παρέχει όταν της ζητηθεί, αλλά παρότρινε και τα νέα μέλη να ασχοληθούν με τον εθελοντισμό που τόσο πολύ χρειάζεται η κοινωνία μας σήμερα.

Ακολούθησε φαγητό και ποτό, και η παρέα το ξενύχτησε, κουβεντιάζοντας και βλέποντας αγώνες στον προτζέκτορα.

(Δελτίο Τύπου)