ΟΕΠΑ Οι προσπάθειες καρποφόρησαν. Η ΕΡΤ προσέφερε ολοκληρωμένη τηλεοπτική χορηγία επικοινωνίας στο Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2009, με κέντρο το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Υπενθυμίζεται ότι χορηγός ραδιοφωνικής επικοινωνίας θα είναι ο Δίεση 101,3 ενώ εξασφαλίστηκε οικονομική χορηγία από την ALUSET AE. Η ΟΕΠΑ ευχαριστεί θερμά τις διοικήσεις των παραπάνω εταιριών.
Η διαδικασία οργάνωσης των εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί συνεχίζεται κανονικά. Η ΟΕΠΑ παρακαλεί θερμά τις γυναίκες οδηγούς αγώνων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Έπαθλο Γυναικών Οδηγών, να δηλώσουν το ενδιαφέρον και την συμμετοχή τους με Email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 6974797979, μέχρι ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ τις 18 Δεκεμβρίου 2008.
Επόμενη συνεδρίαση της ΟΕΠΑ την Τρίτη 25/12 στις 18.30.

Αναλυτικά.
α). Η χορηγία επικοινωνίας της ΕΡΤ συνίσταται στα εξής:
1. Μετάδοση τηλεοπτικών τρέιλερς στη διάρκεια της προηγούμενης του Φεστιβάλ εβδομάδας (ΕΤ1)
2. Παρέμβαση των μελών της οργανωτικής επιτροπής σε ζωντανές εκπομπές, για την αναγγελία και την διαφήμιση της εκδήλωσης. (ΕΤ1 και ΝΕΤ)
3. Μετάδοση στιγμιότυπων από την εκδήλωση στα δελτία ειδήσεων (ΕΤ1 και ΝΕΤ)
4. ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ μετάδοση της επίδειξης των αγωνιστικών αυτοκινήτων στην διαδρομή από Καστέλλα προς ΣΕΦ, το μεσημέρι της Κυριακής 18/1/2009. (ΕΤ1, έως μία ώρα)
5. Παραχώρηση στην οργάνωση διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου υπέρ των χορηγών.

β). Η οργανωτική επιτροπή (ΟΕΠΑ και Αγωνιστικό Τμήμα ΕΛΠΑ) επεξεργάζεται τα συμβόλαια συνεργασίας με το ΣΕΦ και τα τοπογραφικά σχέδια της περιοχής για την καλύτερη τοποθέτηση και οριοθέτηση των εκδηλώσεων. Επί τόπου επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. H ΟΕΠΑ προχωρεί την διαδικασία αναζήτησης του Χρυσού Χορηγού.

γ) Η Εταιρία η οποία είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την οικονομική υποστήριξη του Επάθλου Γυναικών, απέσυρε την πρόταση της λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων αυτής της χρονικής περιόδου. Η ΟΕΠΑ συνεχίζει τις προσπάθειες της για ανεύρεση χορηγού και ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος των Ελληνίδων Οδηγών Αγώνων για να σταθμίσει καλύτερα τις τρέχουσες συνθήκες.

δ) Η ΟΕΠΑ υπενθυμίζει την δημογραφική της έρευνα και ζητά την συμμετοχή όλων σ αυτήν. Έχουν ήδη συμμετάσχει περισσότερα από 1100 άτομα. Η 7η Δεκεμβρίου ορίσθηκε ως ημέρα περάτωσης της έρευνας. Από την επεξεργασία των αποτελεσμάτων της θα αντληθούν χρήσιμα συμπεράσματα για τους Ελληνικούς αγώνες.

Για την ΟΕΠΑ
Χρήστος Πλατής.