Νεκτάριος Καραμπακάκης Με την παρουσία υπερβολικά μεγάλου αριθμού θεατών, με άψογη οργάνωση και τον καιρό να κάνει τα καλύτερα για όλους, πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς για το Έπαθλο οδηγών δεξιοτεχνίας Κρήτης, που διοργάνωσε η Ρεθεμνιώτικη Λέσχη Αυτοκινήτου στο Πέραμα Δήμου Γεροποτάμου, την περασμένη Κυριακή 30 Νοέμβρη. Σημαντικός παράγοντας στην όλη διοργάνωση ο Δήμος Γεροποτάμου, που παραχώρησε το χώρο του πάρκινγκ, ενώ την προηγούμενη του αγώνα η υπηρεσία καθαριότητας φρόντισε να καθαριστεί η άσφαλτος από χώματα και σκόνες.
Μελανό σημείο του αγώνα οι μόλις 11 (!) συμμετοχές, αφού δεν πήραν μέρος αγωνιζόμενοι από τους γειτονικούς νομούς.
Κώστας Μαρκάκης
Παναγιώτης Πετροδασκαλάκης
Μανόλης Σκεπετζάκης
Νεκτάριος Κουγιουμιτζάκης
Παρόλα αυτά το θέαμα ήταν εκπληκτικό, ιδιαίτερα στο τέλος όπου αγωνίστηκαν όλα τα πισωκίνητα σε μια άτυπη κατηγορία, ξεσηκώνοντας τους θεατές.

Στην κατηγορία Α’ ταχύτερος ήταν ο Μαρκάκης Κώστας με Citroen Saxo, ακολούθησε ο Κουγιουμιτζάκης Νεκτάριος με Mitsubishi Colt, στην 3η θέση βρέθηκε ο Κισανδράκης Αλέξης με Opel Corsa, 4ος ο Κισανδράκης Γιώργος με ίδιο αυτοκίνητο, 5ος ο Ανδρεδάκης Μανόλης με Suzuki Swift στον πρώτο του αγώνα και 6ος ο Σταματάκης Μανόλης με Peugeot 106 Rallye.

Στην κατηγορία Γ’ ο Καραμπακάκης Νεκτάριος με Rover 200 πέτυχε ένα εκπληκτικό χρόνο που ήταν και ο ταχύτερος όλου του αγώνα. Στη 2η θέση τερμάτισε ο Σκεπετζάκης Μανόλης με Opel Kadet, 3ος ήταν ο Αλυγιζάκης Λευτέρης με Nissan Qashqai, 4ος ο Πετροδασκσλάκης Παναγιώτης με Opel Ascona, ενώ ο Κλάδος Δράκος ή Κατραμπούζος με BMW 3.25 στον πρώτο του αγώνα, δεν πήρε κατάταξη από λάθος διαδρομή, πρόσφερε όμως άφθονο θέαμα.

Στο τέλος του αγώνα, στα πισωκίνητα, ταχύτερος ήταν ο πολύ θεαματικός Πετροδασκσλάκης Παναγιώτης με Opel Ascona, ενώ εξίσου θεαματικοί ήταν ο Μανουράς Μανόλης με ίδιο αυτοκίνητο και ο Κλάδος Δράκος ή Κατραμπούζος με BMW 3.25.

Χορηγοί του αγώνα ήταν, «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – Γλυκιά Απόλαυση», «Αφοι Κισανδράκοι – αντιπ/ποι τρακτέρ McCORMICK», «ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ Sound», «Βουλκανιζατέρ - ΜΑΤΘΑΙΑΚΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ» και «TALOS Fm 88.6». Σημαντική επίσης ήταν και η προσφορά όλων των τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών και των τοπικών εφημερίδων που διαφήμισαν τον αγώνα.

Τη διοργάνωση στήριξαν για άλλη μία φορά η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και το Α/Τ Περάματος, το ΕΚΑΒ Ρεθύμνου και το Κέντρο Υγείας Περάματος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Περάματος.