oepa.png Η ΟΕΠΑ με λύπη της ανακοινώνει την αναβολή του Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Πειραιά για λόγους ανωτέρας βίας. Συγκεκριμένα, το αρμόδιο γραφείο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). με παρέμβαση του ειδοποίησε την οργανωτική επιτροπή, ότι λόγω αναβολής αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ, το Στάδιο θα χρησιμοποιηθεί την συγκεκριμένη ημερομηνία που θα διεξαγόταν το Φεστιβάλ, για την τέλεση τους.
Η ΟΕΠΑ αναζητεί νέα ημερομηνία, έχοντας εξασφαλίσει όλες τις άλλες απαραίτητες προϋποθέσεις για την διεξαγωγή του Φεστιβάλ Αυτοκινήτου Πειραιά.
Για την αναλυτική πληροφόρηση παντός ενδιαφερομένου δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα www.oepa.gr τα κυριότερα σχετικά έγγραφα.

Επίσης υπενθυμίζονται:
1. H συνέχιση της διεξαγωγής της Δημογραφικής έρευνας μέχρι το μεσημέρι της 7ης Δεκεμβρίου. Με την λήξη της θα γίνει η επεξεργασία των αποτελεσμάτων.
2. Η ανάγκη δήλωσης συμμετοχής των γυναικών οδηγών αγώνων στο αντίστοιχο έπαθλο μέχρι τις 15/12/2008

Τέλος, η ΟΕΠΑ ανακοινώνει την για προσωπικούς λόγους παραίτηση των μελών της Κωνσταντίνου Καλαφατά και Ιάσονα Φωτόπουλου, τους οποίους ευχαριστεί θερμά για την μέχρι τώρα συνεργασία.

Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη 9/12/2008 στις 19.00.

Για την ΟΕΠΑ
Χρήστος Πλατής.