Η συνέχεια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, γίνεται στην Βόρεια Ελλάδα. Στην όμορφη Βέροια, η τοπική λέσχη, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 11-12 Απριλίου, το 15ου Ράλι Φίλιππος. Ο αγώνας, που θα ξεκινήσει από το κέντρο της πόλης, αποτελείται από έξι Ειδικές Διαδρομές (Πολυδένδρι, Κωστοχώρι και Άγιος Νικόλαος), οι οποίες θα διεξαχθούν συνολικά από δύο φορές και στην συνέχεια τα πληρώματα θα επιστρέψουν στην Βέροια για τον τερματισμό.
Φυσικά, στο 15ο Rally Φίλιππος, το παρόν της θα δώσει και η ARMA RALLY TEAM, με πλήρωμα τους Παναγιώτη Χαλάτση-Ξένια Παπαγεωργίου και αυτοκίνητο ένα Nissan Micra 1.6, προετοιμασμένο στα όρια της Ομάδας Ν, στην κλάση Ν2, που θα βρεθεί αντιμέτωπο με ένα ιδιαίτερα πλούσιο και δύσκολο συναγωνισμό.
 Ο manager της ART, Νίκος ARMA Χριστοδουλόπουλος, μας δίνει την σκοπιά της ομάδας: «Το Rally Φίλιππος είναι για μας ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος αποκλειστικά σε ασφάλτινες επιφάνειες. Το αυτοκίνητό μας, ένα Nissan Micra 1.6 στην Ομάδα Ν, αφού δέχθηκε σημαντικές επεμβάσεις, θεωρούμε ότι είναι στο σωστό δρόμο για να αποτελέσει και αξιόμαχη μονάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η συμμετοχή μας με το ίδιο αυτοκίνητο στον αγώνα του Μπράλου, μας βοήθησε να εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία στη συνέχεια και έχουμε μεταφέρει στο στήσιμο κυρίως του αυτοκινήτου. Προσωπικά θεωρώ, ότι ο Παναγιώτης με την Ξένια έχουν τις δυνατότητες να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα και το αυτοκίνητο έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι σε σημαντικό βαθμό αξιόμαχο για να διεκδικήσουμε την κλάση Ν2, που είναι άλλωστε και ο στόχος της ομάδας».

Το 15ο Rally Φίλιππος, θα διοργανωθεί από την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας και θα διεξαχθεί αποκλειστικά σε ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές. Η βάση του αγώνα θα βρίσκεται στην Βέροια, όπως και οι λοιπές δραστηριότητες σχετιζόμενες με αυτόν. Αναλυτικά, ο Τεχνικός Έλεγχος (Έλεγχος εξακρίβωσης και έλεγχος–σφράγισμα των υπερσυμπιεστών (turbo), των αυτοκινήτων, θα γίνει το Σάββατο 11 Απριλίου, από 11:00 έως 15:00, στον χώρο του Τεχνικού Ελέγχου στην Πλατεία Ελιάς.

Στον ίδιο χώρο, το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:00 θα γίνει η εορταστική εκκίνηση του αγώνα, όπως άλλωστε και ο τερματισμός, το απόγευμα της Κυριακής 12 Απριλίου 2009 και ώρα 17:30. Στην Πλατεία Ελιάς επίσης, θα γίνει και απονομή των επάθλων, μία ώρα αργότερα από τον τερματισμό. 

(Δελτίο Τύπου)