Κύριοι του ΔΣ/ΑΟΘ
Χωρίς ίχνος ντροπής και μ’ ένα απαράδεκτο, από πλευράς περιεχομένου Δελτίο Τύπου, βάζετε τη ταφόπλακα του ιστορικού Ράλι ΔΕΘ, τινάζοντας στον αέρα, τους θεσμούς όπου προσμετρά ο αγώνας, τα έξοδα και τις προσπάθειες των αγωνιζομένων που προσέβλεπαν σ’ αυτό τον αγώνα. Το να έχετε όραμα είναι θεμιτό.
Το να έχετε πολεμικά οράματα είναι επικίνδυνο. Κύριοι τόση απέχθεια και εχθρότητα που αναδύεται από το κείμενό σας είναι και πρωτοφανές για το χώρο και τους αγωνιζομένους, που τόσα χρόνια σας στήριζαν ( μέλη και μη ) όσο και επαίσχυντο.
Το πλέον λυπηρό είναι ότι δεν κρατήσατε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραδεχθείτε ότι από δικές σας επιλογές, ενέργειες και παραλείψεις αδυνατείτε να διεξάγετε τον αγώνα, ενώ είχατε όλο το χρόνο να ετοιμαστείτε και να ζητήσετε βοήθειες, και δε ζητάτε την ελάχιστη οφειλόμενη συγνώμη από τους αγωνιζομένους.

Αντί αυτού, αφενός δεν παραλείπετε να ευλογήσετε τα γένεια σας και αφετέρου προσπαθείτε να διαφύγετε των ευθυνών σας και της ουσίας, αποπειρώμενοι να εμπλέξετε στην αποτυχία σας τους αγωνιζομένους και το Σύνδεσμο.

Ευχόμαστε στον ΑΟΘ να ευτυχήσει ενός νέου, δυνατού και αυτοδυνάμου ΔΣ που να ΕΠΙΘΥΜΕΙ να ασχοληθεί με τις διοργανώσεις και έτσι να συνεχιστεί η λαμπρή ιστορία του ΟΜΙΛΟΥ.

ΤΟ ΔΣ / ΣΟΑΑΒΕ