Μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας και συγκεκριμένα οι κκ Κοσμόπουλος και Πλέσσας έγκαιρα σας έχουν επιστήσει την προσοχή ότι θα έπρεπε να επισκευασθούν οι μπαριέρες της διαδρομής οι οποίες είχαν υποστεί ζημιές και στον αγώνα της ανάβασης Ριτσώνας 2009.
Μέχρι σήμερα 25/3/2010 και ώρα 18.00,όχι μόνο δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες επισκευές στις μπαριέρες, αλλά σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Κυρίτση(αντιπρόεδρο) και τον κ Ματσούκα(πρόεδρο)αντιμετωπίσαμε την σαφέστατη άρνηση σας να αντιδράσετε σε αυτό το πολύ σοβαρό μέτρο ασφαλείας ,με τρόπο αποδεκτό(τζέρσευ γεμάτα νερό τοποθετημένα μπροστά από ξεκαρφωμένες μπαριέρες που κρέμονται στον αέρα ,είναι σαν μέτρο ασφαλείας απολύτως απαράδεκτο.)
Θεωρήσαμε δεδομένο ότι θα επισκευάζατε τις μπαριέρες όπως εξ άλλου είχατε κάνει και στο παρελθόν και μάλιστα παραμονές του Αγώνα (2007)προκειμένου να μην υποστούν ζημιές από διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα στην οποία παρευρίσκοντο οι κκ Ζήβας, Κοσμόπουλος, Μιχελακάκης, Πλέσσας ,κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν οι κκ Μεσημέρης, Καραντάνας και Ξανθάκος αποφάσισε να καταγγείλει στους αγωνιζόμενους-συναθλητές την αδιανόητη αδιαφορία σας.

Ζητάμε από την Ε.Λ.Π.Α.-Ε.Θ.Ε.Α. να αντιδράσει άμεσα αλλά και στο μέλλον με δεδομένο ότι η αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια των αγωνιζομένων και των παραγόντων των αγώνων δεν αφορά μόνο τις διοργανώτριες λέσχες

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α.