Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου ΑΛΑΜΑΠ, με την υποστήριξη του Δήμου Σοφάδων και του ΔΟΠΑΠΣ, διοργανώνει το διήμερο 18 και 19 Μαΐου στη Λίμνη Σμοκόβου αγωνιστική εκδήλωση «rally show- Λίμνης Σμοκόβου Γιάννης Ανδρικόπουλος».
Η διήμερη αυτή εκδήλωση ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου και ώρα 8.30 μμ στο υπαίθριο Θέατρο Κτιμένης και περιλαμβάνει μουσική βραδιά, παραδοσιακούς χορούς και τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα που επί ετών βοήθησαν την ΑΛΑΜΑΠ. Θα κλείσει, με μια σεμνή τελετή στον αγωνιζόμενο και φίλο της ΑΛΑΜΑΠ Γιάννη Ανδρικόπουλο, στον οποίο είναι αφιερωμένο το αγωνιστικό διήμερο.

Η επόμενη μέρα, Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ., θα έχει αγωνιστικό χρώμα το οποίο θα διεξαχθεί σε κομμάτια της ιστορικής ακροπολικής Μακρυράχης στην Παραλίμνια οδό που έχει σχεδιαστεί από την ΑΛΑΜΑΠ στις ΤΚ Κτιμένης και Λουτροπηγής του Δ.Σοφάδων.

Η παραπάνω ημερομηνία επιλέχτηκε λόγω του κενού που άφησε η μη διεξαγωγή του sporty rally Ακρόπολις σε μια ιστορική διαδρομή, τιμώντας παράλληλα έναν άνθρωπο που άφησε ιστορία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Όσοι φίλοι αγωνιζόμενοι θέλουν να συμμετάσχουν στην γιορτή με τα αγωνιστικά αυτοκίνητά τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6970020520 (Γιάννης Καραντάνας) μέχρι την Τετάρτη 15/5/2013.

Για διαμονή μπορείτε να καλέσετε στο τηλ 24430-61210 Λουτρά Σμοκόβου (απόσταση από το χώρο της εκδήλωσης 12 χλμ) τα οποία προσφέρουν στα 10 πρώτα δωμάτια που θα κάνουν κράτηση δωρεάν χρήση του spa, και στο 24430-71247 Ξενοδοχείο Δολοπία- Ρεντίνα (απόσταση από το χώρο της εκδήλωσης 22 χλμ).

Αναλυτικότερο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε νεότερο δελτίο τύπου