H ΦΙΛΠΑ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά την αναβίωση του ιστορικού Σιρκουί Τατοΐου με τη συμμετοχή σπάνιων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών Η εκδήλωση «2o Τατόι Circuit ΦΙΛΠΑ 2013» θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Ιουνίου 2013 στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου.
Mια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που ζωντανεύει αναμνήσεις από θρυλικές στιγμές αγώνων της περιόδου 1956-1982, με μοναδικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και κορυφαίους οδηγούς.

Στη φετινή εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 150 ιστορικά αυτοκίνητα, και 60 μοτοσικλέτες, ενώ θα παρελάσουν εντυπωσιακά προπολεμικά αυτοκίνητα, αυτοκίνητα που έτρεξαν στο Τατόι και αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Η εκδήλωση, που είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ξεκινάει το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων που θα συμμετάσχουν, και συνεχίζεται με δοκιμαστικούς γύρους αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου, αντίστοιχα από τις 9:00 π.μ., θα γίνουν αγώνες ακρίβειας (Regularity) ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και super classic.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.