Το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου 2013 ο Δήμος Μήλου, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Μήλου (ΛΕ.ΜΟ.Μ.) και η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.) συνδιοργανώνουν Ημερίδα Ασφαλούς Οδήγησης και Οδικής Συμπεριφοράς για δίτροχα και τετράτροχα οχήματα στη Μήλο.

Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί test ride YAMAHA στο λιμάνι Αδάμαντα, από την επίσημη αντιπροσωπεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., ενώ οδικά tips θα δίνονται από τον γνωστό δημοσιογράφο και κορυφαίο οδηγό αγώνων Θανάση Χούντρα. Για όσους δεν προλάβουν, το test ride θα συνεχιστεί το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου «Γ.Ηλιόπουλος».

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς αρχικά από τον Θανάση Χούντρα και εν συνεχεία από τον κεντρικό ομιλητή Τάσο «Ιαβέρη» Μαρκουΐζο, τον θεαματικότερο Έλληνα οδηγό αγώνων, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την ευαισθητοποίηση όσων περισσότερων συμπολιτών – συνανθρώπων του μπορεί, με μόνο στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Από τις 17.00μ.μ. όσοι παραβρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γ.Ηλιόπουλος» θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στην κλήρωση για την επίδειξη της Κυριακής. Η κλήρωση και η ανακοίνωση των 40 υπερτυχερών, που θα βρεθούν την Κυριακή στη θέση του συνοδηγού των αγωνιστικών αυτοκινήτων, θα γίνει με το πέρας των ομιλιών.

Την Κυριακή οι 40 υπερτυχεροί θα συγκεντρωθούν στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, έχοντας την Αστυνομική Ταυτότητα και το Δίπλωμα Οδήγησης τους, για να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ΣΥΝ-οδήγησης με αγωνιστικά αυτοκίνητα δίπλα στους οδηγούς αγώνων του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ro-Ni και Γιάννη Λιλλή, σε ασφάλτινη και χωμάτινη διαδρομή.

Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο και την Κυριακή για μια ξεχωριστή και εποικοδομητική εμπειρία!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 29/6
11:00 – 15:00 Λιμάνι Αδάμαντα & 17:00 – 18:30 Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γ.Ηλιόπουλος»
Test Ride YAMAHA από την επίσημη αντιπροσωπεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. - οδικά tips από το Θανάση Χούντρα
18:30 – 21:00 Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γ.Ηλιόπουλος»
«ΟΔΗΓΩ ΑΣΦΑΛΩΣ» παρουσίαση-συζήτηση με το Θανάση Χούντρα και τον Τάσο «Ιαβέρη» Μαρκουΐζο Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής - Κλήρωση των τυχερών ΣΥΝ-οδηγών της Κυριακής

Κυριακή 30/6
10:00 – 14:00, Άγια Μαρίνα
Επίδειξη ασφαλούς ‘‘ ΣΥΝ-οδήγησης’’ με αγωνιστικά αυτοκίνητα ! ! !