aoth.gif Ο ΑΟΘ σας ενημερώνει ότι δεν προτίθεται να παραστεί στην συνέντευξη τύπου που θα δώσει ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ κος Δεσποτόπουλος την Πέμπτη 4-9-08 με θέμα το ράλλυ Χαλκιδικής, για τους παρακάτω λόγους.

1ον Ο ΑΟΘ είναι ένα αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο με αριθ.μητρώου 21 από την ανώτατη αρχή το Υπουργείο Αθλητισμού και συνεργάζεται μέχρι ιδρύσεως ομοσπονδίας ( βάση του νόμου 2725) από την νομοθετημένη να διοικεί το άθλημα του αυτοκινήτου ΕΛΠΑ, η οποία παράλληλα ασκεί δραστηριότητα διοργάνωσης αγώνων, κάτι τελείως αντίθετο με τους ευρωπαϊκούς νόμους, αυτά όμως αργότερα.
2ον Το 2007 ΑΟΘ και ΕΛΠΑ συνεργάστηκαν στην διοργάνωση του Ράλλυ Χαλκιδικής, με τον ΑΟΘ να εισπράττει όποια κρατική χορηγία και να την διαχειρίζεται για έξοδα της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Κάτι που συμφωνήθηκε και για το 2008 (βλέπε δελτίο τύπου της ΕΛΠΑ στο www.rally. gr και αναφορά Στράτη Χατζηπαναγιώτου (κακά τα ψέματα)). Αυτή η συμφωνία αμφισβητήθηκε από τον Κο Δεσποτόπουλο στην ΕΘΕΑ.

3ον Αμέσως μετά την απόφαση ακύρωσης του ράλλυ Χαλκιδικής από το διεθνές ημερολόγιο και την μεταφορά του στην Ιτέα, ο συνεργάτης ΑΟΘ έστειλε επίσημη επιστολή προς την ΕΛΠΑ με κοινοποίηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης με μερικά ερωτήματα σχετικά με την απόφαση, με την παράκληση να απαντηθούν το συντομότερο από την ΕΛΠΑ, γιατί η πίεση που δέχεται ο ΑΟΘ από όλους τους κρατικούς φορείς που δεν ήμασταν συνεπείς στις υποσχέσεις πού δώσαμε το 2007 είναι πολύ μεγάλη και καθημερινή.

ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, μας απαξίωσε τελείως η Διοικούσα αρχή, άρα δεν έχει νόημα να παρευρεθούμε στην συνέντευξη του προέδρου γιατί ούτε δημοσιογράφοι είμαστε αλλά και δεν μας ενδιαφέρουν πλέον οι όποιες δικαιολογίες του για έναν αγώνα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του ανώτερου συντελεστή 20 που έχασε η ΕΛΛΑΔΑ.

Από το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ.