Partalios Racing Team Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 42ο Ράλι Δ.Ε.Θ. στις 30&31 Αυγούστου, που εκκίνησε και τερμάτισε στο πλακόστρωτο της παραλίας της Θεσσαλονίκης.
Τον πανηγυρικό χαρακτήρα του αγώνα, καθώς γιόρταζε τα 40 χρόνια διοργάνωσης από τον Α.Ο.Θ. τίμησαν χιλιάδες θεατές τόσο στην εκκίνηση του Σαββάτου όσο και στα ορεινά της Χαλκιδικής όπου και εξελίχθηκε ο αγώνας. Τον αγώνα τίμησε με την παρουσία της, δίνοντας εκκίνηση στο πλήρωμα, η κα. Ολυμπία Τζιμαράκα εκπροσωπώντας την MLS Destinator, που στηρίζει από την αρχή της χρονιάς την προσπάθεια της ομάδας.
Partalios Racing Team Η εμφάνιση της Partalios Racing Team, μόνο ως επιτυχής μπορεί να χαρακτιριστεί αφού οι Δημήτρης Παρταλιός και Μίλτος Παπαδόπουλος τερμάτισαν την Κυριακή το Citroen Saxo VTS, στην 3η θέση της κατηγορίας Α6, στην 4η θέση της κατηγορίας F3 και στην 20η θέση της γενικής κατάταξης. Ο αγώνας, που περιλάμβανε δύο νυκτερινές ειδικές διαδρομές το Σάββατο και επτά ειδικές διαδρομές την Κυριακή, είχε πολλές μάχες για την επικράτηση στις τρεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας και οι εναλλαγές ήταν τόσο συχνές όσες και οι ειδικές, αφού οι διαφορές που χώριζαν τους πρωταγωνιστές ήταν ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Φωτογραφικό υλικό (σε υψηλή ανάλυση) από τον αγώνα προς δημοσίευση μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διαδικτυακή τοποθεσία: http://public.fotki.com/partalios/agones/42/

(Δελτίο Τύπου)