soaave_logo_sm.jpg ΠΡΟΣ: Λ.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ

Κύριοι,

Με την επιστολή σας την 22.10.08, που κοινοποιήθηκε μέσω ηλεκτρονικού μέσου με φαινομενικό αποδέκτη την ΕΘΕΑ, εμπλέκεται τη λέσχη σας σε προσωπική επίθεση μέλους σας εναντίον του ΣΟΑΑΒΕ, του προέδρου του κ. Σάββα Μαυροματίδη και του ραδιοφώνου του Συνδέσμου και των ανθρώπων που εθελοντικά προσφέρουν σ’αυτό εις βάρος των προσωπικών τους υποχρεώσεων.
Αυτή σας η ενέργεια έχει σαν αποτέλεσμα να φέρετε ακέραια την ευθύνη για τα ψεύδη και τις ανακρίβειες που διαλαμβάνονται σ’αυτή καθώς και το μερίδιο των συνεπειών που απορρέουν από αυτή την προσπάθεια σπίλωσης του χώρου των αγώνων στη Βόρειο Ελλάδα καθώς και την επιχειρούμενη διάσπαση του χώρου σε οργανωτές και άβουλους πελάτες. Προς όφελος ποιών άραγε ???

Για την ιστορία ουδέποτε ο κ. Σ. Μαυροματίδης υπήρξε υπεύθυνος ασφαλείας, ουδέποτε διόρισε άρχοντες στους αγώνες, το δε ραδιόφωνο του Συνδέσμου είναι το μόνο μέσο που δίνει απεριόριστη δυνατότητα σε αγωνιζόμενους και οργανωτές να προβάλλουν εαυτούς και έργο. Ιδιαίτερα η Λέσχη σας και ο αγώνας σας κατά κόρον προβλήθηκαν μέσω του ραδιοφώνου. Όσον δε αφορά την παρουσία ανθρώπων από τη Β. Ελλάδα στην ΕΘΕΑ για να μη ξεχνιόμαστε μόνο όφελος είχε για σας.

Τις παραπέρα ενέργειές σας δεν θα σας τις υποδείξει ο Σύνδεσμος, και το παρήγορο είναι ότι ήδη κάποια μέλη του Διοικητικού σας υγιώς σκεπτόμενα και με μεγαλύτερη πείρα στο χώρο των αγώνων έχουν διαφοροποιηθεί από το ύφος και το περιεχόμενο της επιστολής, αλλά όταν καλύπτονται προσωπικές απόψεις από το μανδύα ενός φορέα τότε δεν λειτουργείτε, πόσον μάλλον όταν το σύνολο του θέματος δεν αφορά τη Λέσχη σας.

Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει με το έργο του να προάγει τους αγώνες προς όφελος των αγωνιζομένων εξασφαλίζοντας την ασφάλεια τους αλλά και την ευχαρίστηση τους και να συμπαραστέκεται στις διοργανώτριες λέσχες με αυτό το γνώμονα.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ / ΣΟΑΑΒΕ