Θωμάς Βασιλειάδης Ο Πρόεδρος της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας, Θωμάς Βασιλειάδης, κοινοποίησε στο R40 επιστολή που έστειλε προς την ΕΘΕΑ και αφορά τον Πρόεδρο του ΣΟΑΑΒΕ.
Στην επιστολή γίνεται λόγος για καταστρατήγηση της θέσης του Σάββα Μαυροματίδη στην ΕΘΕΑ κατά των οργανωτών αγώνων στη Βόρειο Ελλάδα. 
Προς : Εθνική Επιτροπή Αγώνων

Αγαπητοί κύριοι,

Σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί στην Βόρεια Ελλάδα και για την οποία υπεύθυνος είναι, ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε και μέλος της ΕΘ.Ε.Α, κύριος Μαυροματίδης Σάββας.

Τα τελευταία χρόνια, και κυρίως από την περίοδο που διορίστηκε μέλος της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων, έχουμε παρατηρήσει το φαινόμενο να προσπαθεί να επιβάλλει στις λέσχες, τις δικές του γνώμες και προτάσεις, που αφορούν στελέχη των αγώνων (Αλυτάρχες, Αγωνοδίκες, Τεχνικούς Εφόρους), αλλά και θέματα που αφορούν δήθεν την ασφάλεια των αγώνων, τοποθετώντας αυτά τα περιβόητα τεχνητά εμπόδια (σλάλομ) δήθεν για να μην αναπτύσσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα υπερβολικές ταχύτητες.

Έπειτα σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, μετά των αγώνα επιτίθεται στις λέσχες, μόνο και όταν συμβεί κάποιο ατύχημα για θέματα ασθενοφόρου, πυροσβεστικού, γερανοφόρου και άλλα τέτοια ανάλογα πάντα με την περίπτωση.

Το χειρότερο όλων είναι ότι μέσα από το ραδιόφωνο που λειτουργεί ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε και που όλοι είχαμε υποστηρίξει από την πρώτη μέρα, αντί να προβάλει τους αγώνες και να ενημερώνει τα μέλη του για θέματα αγωνιστικά και όποιας άλλης αρμοδιότητας έχει, αυτός αντιθέτως, φωνάζει και κατηγορεί όλους τους οργανωτές, γι’ αυτά που διαπιστώνει μετα τον αγωνα , όχι γιατί θέλει να βοηθήσει να μην ξανασυμβούν τα ίδια αλλά για να δημιουργήσει πρόβλημα και αρνητική εικόνα στην εκάστοτε λέσχη.

Θα σας παρακαλούσαμε να εξετάσετε το θέμα και σαν Αρχή του σπορ, να λάβετε τα απαραίτητα «μέτρα» και να τοποθετηθείτε για τον συγκεκριμένο κύριο, διότι η κατάσταση έχει οξυνθεί και το αποτέλεσμα θα είναι η καταστροφή των λεσχών και στη συνέχεια, των αγώνων αυτοκινήτου.

Με εκτίμηση
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Λ.Α.ΒΕΡΟΙΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ