partalios_dimokritos.jpg Στην ακριτκή πόλη του Έβρου έμελλε να κριθούν πολλές από τις κατηγορίες για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος και το Μακεδονικό Κύπελλο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., μετά την μεταφορά του αγώνα στο τέλος του αγωνιστικού καλεντάρι. Τα πληρώματα που είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, έδωσαν όχι μόνο το παρών αλλά σκληρές μάχες με αποτέλεσμα αρκετές θέσεις καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα να κριθούν στο δευτερόλεπτο. 
partalios_dimokritos2.jpg Οι Παρταλιός-Παπαδόπουλος παρουσίαστηκαν δυνατοί και χωρίς άγχος αυτήν την φορά στον αγώνα με στόχο τη νίκη. Έτσι το πλήρωμα κινήθηκε από την αρχή ταχύτατα πιέζοντας μάλιστα σε κάποια σημεία πέρα από το όριο. Τελικά μετά το πέρας και της τρίτης επανάληψης των ειδικών διαδρομών, το πλήρωμα τερματίσε το Citroen Saxo VTS στον Φάρο της Αλεξανδρούπολης, στην δεύτερη θέση της κατηγορίας Α6.

Ταυτόχρονα οι βαθμοί αυτής της θέσης, εξασφάλισαν σε οδηγό και συνοδηγό την δεύτερη θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελάδος ενώ στο Μακεδονικό Κύπελλο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. το πλήρωμα κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία μέχρι 1600 κ.εκ. για το 2008. Μία επιτυχία πολύ σημαντική, αφού για την ομάδα ήταν η πρώτη χρονιά εμπλοκής στα αγωνιστικά δρώμενα.

Η Partalios Racing Team ευχαριστεί τους χορηγούς που την στήριξαν καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς αλλά και τα Μ.Μ.Ε. που βοήθησαν στην προβολή αυτής της προσπάθειας.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα ελέυθερο προς δημοσίευση μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διαδικτυακή τοποθεσία: http://public.fotki.com/partalios/agones/2

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Partalios Racing Team