Μπεσλίδης-Νάνος Με μόλις 29 πληρώματα να δηλώνουν συμμετοχή στον τελευταίο αγώνα του αγωνιστικού καλεντάρι για την Βόρεια Ελλάδα, το 2ο Ράλλυ «Δημόκριτος» πλήρωσε το τίμημα της αλλαγής ημερομηνίας. Παρόλαυτα έγινε ένας συναρπαστικός αγώνας αφού πολλά πληρώματα κυνηγούσαν βαθμούς που θα τους εξασφάλιζαν μία θέση στην τριάδα στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος αλλά και στο Μακεδονικό Κύπελλο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Έτσι και οι Μπεσλίδης-Νάνος, με τα λαχταριστά μήλα Ροδοχωρίου να φιγουράρουν στο VW Golf Gti III Kit Car, έδωσαν την δική τους μάχη στα ορεινά της Αλεξανδρούπολης.  
  Το πλήρωμα μέχρι και την δεύτερη επανάληψη των δύο ειδικών διαδρομών φλέρταρε με την δεύτερη θέση γενικής την οποία όμως έχασε στο τέλος τερματίζοντας αισίως στην τρίτη γενικής και στην δεύτερη θέση στην κατηγορία 2001 κ.εκ. και άνω.

Πολύτιμοι βαθμοί, που επιτρέπουν στο πλήρωμα να χαμογελάει, γιατί παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συνάντησε από την αρχή της χρονιάς κατάφερε με αξιοπρεπείς παρουσίες σχεδόν σε όλους τους αγώνες να κατακτήσει άξια την δεύτερη θέση στην κατηγορία 2001 κ.εκ. και άνω στο Κύπελο Βορείου Ελλάδος και στο 16ο Μακεδονικό Κύπελο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.

Σημαντική ήταν η βοήθεια και στο φετεινό εγχείρημα για άλλη μία χρονιά η πλήρης χορηγία της εταιρίας Φρούτα Αφοί Φραγκούλη που στήριξαν την ομάδα μέχρι τέλους αλλά και η βοήθεια της εταιρίας Dalfeed. Τέλος ένα ευχαριστώ στην εφημερίδα “GO” και τις ιστοσελίδες www.r40.gr, www.autopanorama.gr και το www.soaave.gr που φιλοξένησαν τα δελτία τύπου της ομάδας.

Φωτογραφίες από αγώνες που συμμετείχε η ομάδα μπορείτε να βρείτε στην διεύθυνση: www.fotki.com/BeslidisTeam

(Δελτίο Τύπου)