aoth.gif Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του αγωνιστικού προγράμματος 2009 της Εθνικής Επιτροπής Αγώνων, διοργανώνει στις 14 και 15 Μαρτίου 2009 το 38ο ΡΑΛΛΥ SPRINT ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ το οποίο περιλαμβάνεται στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.
Ο Οργανωτής Α.Ο.Θ. με το 38ο Ράλλυ Sprint Θερμαικού ουσιαστικά ανοίγει το Κύπελλο Ράλλυ B.Ελλάδος για το 2009 και το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων στρέφεται πλέον στην Θεσσαλονίκη.
Με την υποστήριξη και την αμέριστη συμβολή τόσο της Νομαρχιακής όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Αρχών γενικότερα, ο Α.Ο.Θ. θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρει σε αγωνιζομένους και θεατές μια άριστη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρα 22:00 στα γραφεία του Α.Ο.Θ.

Ο Οργανωτής Α.Ο.Θ. προσφέρει σε όλους τους αγωνιζόμενους, πλην των "νέων", Πριμ Εκκίνησης το 20% επι του παραβόλου συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Γραμματεία του Α.Ο.Θ. Μακρυράχης 24 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310 423220 Fax 2310 423221, www.aoth.gr e-mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την Γραμματεία του Α.Ο.Θ