zagaris_01.jpg Ένα νέο αυτοκίνητο θα κάνει την εμφάνιση του στους ελλήνικούς αγώνες στα χέρια του Δημήτρη Ζαγάρη. Το νέο απόκτημα του κ.Ζαγάρη είναι ένα C2 Α6, προετοιμασμένο από την FESSAS MOTORSPORT, που έχει αναλάβει και την τεχνική υποστήριξη του αυτοκινήτου. Το πλήρωμα, Ζαγάρης–Παλαβουζίδης ξεκίνησε τους αγώνες αυτοκινήτου το 2004 με ένα Suzuki swift gti, συμμετέχοντας σε αγώνες του κυπέλλου Βορείου Ελλάδος, κερδίζοντας μάλιστα την Ε9 στο ράλι Φίλιππος του 2008. Φέτος έχουν αποφασίσει να πάρουν μέρος στους 5 ασφάλτινους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι.
  Σε ερώτηση του R40, πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου και να συμμετάσχει στους 5 ασφάλτινους αγώνες του Π.Π.Ρ, ο κ. Ζαγάρης μας είπε: "Ήταν κάτι που το ήθελα να κάνω εδώ και αρκετό καιρό αλλά λόγο φόρτου εργασίας δεν μπορούσα να το πραγματοποιήσω. . Πιστεύω θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, τόσο για μένα όσο και για τον συνοδηγό μου, μιας και δεν έχουμε συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του Π.Π.Ρ, όπου ο συναγωνισμός είναι μεγαλύτερος. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα θα είναι περισσότερα και αυτό θα μας βοηθήσει να γνωρίσουμε το αυτοκίνητο γρηγορότερα. Πρωταρχικός σκοπός είναι να γνωρίσουμε το αυτοκίνητο και μετά να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε." Κάτι άλλο που σκέφτονται είναι πιθανή συμμετοχή στο Ράλι Βουλγαρίας αλλά είναι νωρίς ακόμη για να μιλήσουν για αυτό.

Θα περιμένουμε να δούμε στο Sprint Θερμαϊκού, στις 15 Μαρτίου, την παρθενική εμφάνιση του πληρώματος με το νέο αυτοκίνητο. Τo R40 τους εύχεται να πραγματοποιήσουν τους στόχους που έχουν βάλει για το 2009.