lemah_logo.jpg Το Σάββατο 07/02/2009 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αρναίας Χαλκιδικής, ύστερα από ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από πολλούς φίλους του αυτοκινήτου, και λόγω αδράνειας στην οποία είχε περιέλθει η λέσχη τα προηγούμενα 4 έτη, αποφασίστηκε να συγκληθεί έκτακτη γενική συνέλευση της ΛΕ.Μ.Α.Χ (Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδικής), με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και παράλληλα την εγγραφή νέων μελών.
lemax_01.jpg Μετά την καθ’ όλα νόμιμη διαδικασία εκλογών, το νέο 5μελές Δ.Σ. αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος - Kεχαγιάς Δημήτριος
Αντιπρόεδρος - Mαυροδής Διονύσιος
Ταμίας - Kαρατσές Δημήτριος
Γραμματέας - Κεχαγιάς Ιωάννης
Ειδ.Γραμματέας - Σανιδάς Νικόλαος

Aναπληρωματικά μέλη:
Χρυσαφίδης Παναγιώτης
Τσαμακδάς Γεώργιος

Η ΛΕ.Μ.ΑΧ θεωρεί επιβεβλημένη της παρουσία της στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς ο Νομός της Χαλκιδικής «στεγάζει» αγώνες αυτοκινήτου εδώ και αρκετές δεκαετίες. Στόχοι μας, η υγιής λειτουργία της λέσχης, η οργάνωση αγώνων αυτοκινήτου και η προώθηση νέων ανθρώπων σε αυτούς, αλλά και η οργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη, προβολή και ανάδειξη τόσο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και του Νομού Χαλκιδικής γενικότερα.


Με εκτίμηση, Το Δ.Σ της ΛΕ.Μ.Α.Χ

-

Πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να έρθουν σε επαφή με την λέσχη

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Σταθερό: 2373091813
FAX: 2373091326
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κεχαγιάς Δημήτρης – 6972337355
Μαυροδής Διονύσης – 6938930948

Διέθυνση αποστολής αλληλογραφίας:
ΛΕ.Μ.Α.Χ 3ο χιλ. Ν.Μουδανιών-Σιθωνίας
Ν.Μουδανιά, Χαλκιδικής
Τ.Κ. 63200 - Τ.Θ. 9
lemax_02.jpg