Μπιλαδέρης Βασίλης,  Θωμάς Βασιλειάδης Σε μια σεμνή εκδήλωση τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο αντινομάρχης κος Σουμπέκας Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κος Μιχαηλίδης Γ. και ο εκπρόσωπος της εκκλησίας, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο πρόεδρος της Λέσχης Θωμάς Βασιλειάδης ο οποίος αφού ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε όλα τα μέλη της Λέσχης που σε κάθε διοργάνωση δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το αρτιότερο αποτέλεσμα και τους αγωνιζόμενους που φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Τηλιόπουλος Κώστας
Κωνσταντινίδης Γιάννης
Ίδιαίτερη αναφορά έκανε στο 15ο Ράλι Φίλιππος, το οποίο για πρώτη φορά φέτος εντάχθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το «μέγιστο σκαλί» όπως χαρακτηριστικά είπε και την προβολή που αποτελεί αυτό για όλο το Νομό Ημαθίας ζητώντας παράλληλα την βοήθεια από όλους τους φορείς του Νομού.

Στην συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας απο τους Μπιλαδέρη Βασίλη (ιδρυτικό μέλος και απο τους πρώτους προέδρους της Λέσχης) και τον νύν Θωμά Βασιλειάδη στην οποία τυχερός ήταν το Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ απο τα αρτάκια που μοιράστηκαν στον κόσμο ο τυχερός ήταν ο Κωνσταντινίδης Γιάννης.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στον αγωνιζόμενο Χριστόφορο, την απονομή έκανε ο Αντινομάρχης Ημαθίας κος Σουμπέκας, τον συνοδηγό του Τηλιόπουλο Κώστα, την απονομή έκανε ο εκπρόσωπος της εκκλησίας.

Επίσης βραβεύτηκαν οι αγωνιζόμενοι από τα Γιαννιτσά και μέλη της Λέσχης, Κωνσταντινίδης Γιάννης μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντινίδη Βαγγέλη ο οποίος είναι και συνοδηγός του, την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βέροιας κος Μιχαηλίδης και ο Εκδότης του gonews.gr και sinodigoς.gr κος Χριστόπουλος Κώστας αντίστοιχα.

Ο κος Μιχαηλίδης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε ο Δήμος της Βέροιας με την Λ.Α.Β στο 14ο Ράλυ Φίλιππος και στην Δεξιοτεχνία στα πλαίσια του Βέροια 2008.

Τέλος απονεμήθηκαν 2 ακόμα πλακέτες στον Πέτρο Φύκατα (Πανελλήνιο ρεκόρ σε Dragster) και στον μεγάλο χορηγό της Λ.Α.Β το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βέροιας.

Στην συνέχεια όλοι απόλαυσαν τον μπουφέ που είχε ετοιμάζει η Λέσχη. 

(Πηγή : sportorama.gr)