Το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το διαδικτυακό ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε., αποτέλεσε το έναυσμα για την ριζική διαμόρφωση του προγράμματος και την προσάρμοση αυτού στα νέα δεδομένα. Πλέον στο 24ωρο θα μεταδίδονται οκτώ διαφορετικά είδη μουσικής (Pop, Disco, Rock, R&B, House, Soul&Funk, Advertising Hits, Ethnic) σε προκαθορισμένες ώρες. Η πληθώρα των τραγουδιών ανά κατηγορία αλλά και η τυχαία αναμετάδοση τους είναι τέτοια ώστε δύσκολα θα ακούσει κανείς το ίδιο πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα.
Ταυτόχρονα από Δευτέρα έως και Παρασκευή θα αναμεταδίδονται σε επανάληψη και σε προκαθορισμένες ώρες οι ζωντανές εκπομπές. Επίσης στις ήδη υπάρχουσες τρείς εβδομαδιαίες ζωντανές εκπομπές (Τρίτη «Flat Out», Τετάρτη «Από την θέση του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.», Πέμπτη «Flash στους Αγώνες») προστίθεται σε αναμετάδοση από τα Αθλητικά Νέα κάθε Δευτέρα και Παρασκευή η εκπομπή «Hot Wheels».

Το νέο πρόγραμμα ξεκινάει από την Κυριακή 8 Μαρτίου, πράγμα που σημαίνει πως οι επαναλήψεις των εκπομπών θα αρχίσουν από την Δευτέρα 16 Μαρτίου. Μείνετε συνδεδεμένοι στο www.soaave.gr/radio

pdf Δείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ραδιοφώνου