Τα νέα χρώματα στο Mitsubishi Lancer Evo VIII του Καλούδη Ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Β.Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο με το Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού, και ένας από τους συνδυασμούς που θα δούμε εκεί, είναι και οι περσινοί Κυπελλούχοι Β.Ελλάδος, Άκης Καλούδης και Σπύρος Ρούφος, που και φέτος θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του Mitsubishi Lancer RS Evolution VIII που συντηρεί και προετοιμάζει η ομάδα του οδηγού. Μαζί τους φέτος και ένας νέος χορηγός. Ο λόγος για την Νομαρχία Έβρου που φέτος θα στηρίξει την προσπάθεια του πληρώματος για ακόμα περισσότερες διακρίσεις, μαζί βέβαια με το Cafe-Bar Spesso, που επίσης στηρίζει το πλήρωμα τα τελευταία χρόνια.
Τα νέα χρώματα στο Mitsubishi Lancer Evo VIII του Καλούδη Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν για φέτος αρχικά περιλαμβάνει 4 ασφάλτινους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ ενώ θα τους δούμε όπως αναφέραμε ήδη στο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού αλλά και στο Ράλλυ Σπριντ Αλεξανδρούπολης, ενώ όπως μας δήλωσε ο οδηγός ίσως τους δούμε και σε έναν αγώνα στο εξωτερικό.

Άκης Καλούδης: "Καταρχάς είμαστε χαρούμενοι που και φέτος θα έχουμε την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που η Νομαρχία Έβρου αναγνώρισε τις προσπάθειες μας των τελευταίων ετών στους αγώνες. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Νομάρχη Έβρου, κ. Ζαμπουνίδη Νικόλαο, για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθειά του καθώς και για την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες μας. Χαρά και επιδίωξή μας είναι να διαδώσουμε το μύνημα της Νομαρχίας Έβρου, "Ζήσε τα όρια σου", σε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο. Επίσης, εν όψει του 1ου αγώνα στη Β.Ελλάδα, θέλω να ευχηθώ σε όλα τα πληρώματα να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά".