Κώστας Κόντος - Δημήτρης Ψύλλος Στο δυναμικό της EKO Racing Team εντάσσονται για το 47o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι οι Δημήτρης Ψύλλος και Κώστας Κόντος. Το πλήρωμα θα ακολουθήσει πλήρως το θεσμό με το Mitsubishi EVO X και στοχεύει σε διακρίσεις και με την βοήθεια της τύχης στη διεκδίκηση του σημαντικότερου τίτλου στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Στο πλευρό των Δημήτρη Ψύλλου και Κώστα Κόντου επίσης είναι η ελληνική χαρτοβιομηχανία SKAG ΑΒΕΕ και οι Σχολές Οδηγών Ψύλλος. Την τεχνική υποστήριξη έχει η Rallye Technik και η κύρια ομάδα υποστήριξης αγώνων αποτελείται από τους Σάκη Λέφα, Μάκη Ιωσηφίδη και Κώστα Τσιόντζιο.
Mitsubishi EVO X

Η Αναβολή του χωμάτινου Ολυμπιακού Ράλι χάλασε τα σχέδια του πληρώματος διότι είχαν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για τον συγκεκριμένο αγώνα. Παρόλα αυτά το ασφάλτινο διήμερο Ραλι ΕΛΠΑ είναι ένας σημαντικός αγώνας για την έκβαση του πρωταθλήματος και πλέον όλες οι προσπάθειες στρέφονται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για αυτή τη συνάντηση.

Το Mitsubishi EVO X λειτουργεί υποδειγματικά και σε υψηλό επίπεδο και στόχος του Δημήτρη Ψύλλου είναι να γράψει τα απαραίτητα χιλιόμετρα σε αυτό προκειμένου να είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του σε κάθε επιφάνεια. 

Να υπενθυμίσουμε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος

          1. Ολυμπιακό Ραλι – Χώμα *
2. Ραλι ΕΛΠΑ (2 ημέρες) 2-3 Απριλίου – Άσφαλτος
3. Ράλι Κένταυρος 21-22 Μαΐου – Άσφαλτος
4. Ράλι ΔΕΘ 17-18 Σεπτεμβρίου – Άσφαλτος
5. Ράλι Κορίνθου 22-23 Οκτωβρίου – Χώμα

          * Το Ολυμπιακό Ραλι θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί