Α.Λ.Α. Κορινθίας Η Α.Λ.Α. Κορινθίας προκηρύσσει εσωτερικό έπαθλο για τα μέλη της.
Το έπαθλο ισχύει για όλες τις διοργανώσεις που διεξάγονται στην Ελληνική επικράτεια. Συμπεριλαμβάνονται αγώνες rally, ταχύτητας, sprint (σε άσφαλτο και χώμα) και αναβάσεις.
Το σύστημα βαθμολογίας ακολουθεί τη διαδικασία του wrc όπως αυτό υπάρχει κατά την αγωνιστική χρονιά του 2011.  

Θα υπάρχει κατάταξη για τα μέλη της Α.Λ.Α. Κορινθίας στην οι διαγωνιζόμενοι θα βαθμολογούνται όπως στον δίπλα πίνακα.
Αγώνες rally και αγώνες ταχύτητας Συντελεστής 3
Αγώνες sprint Συντελεστής 2
Αγώνες Ανάβασης Συντελεστής 1
Ανάλογα με την κατάταξή τους στην κλάση τους παίρνουν τους ανάλογους βαθμούς πολλαπλασιασμένους με τον συντελεστή και θεσμό Πολυνίκους 0 έως.

Θα υπάρχει γενική κατάταξη για τα μέλη της Α.Λ.Α. Κορινθίας που θα βαθμολογούνται όπως στον δίπλα πίνακα με συντελεστή 1.
Σε περίπτωση που εκκινήσει ένας (και τερματίσει) θα πάρει τους βαθμούς του 10ου, αν εκκινήσουν 2 ο πρώτος θα πάρει τους βαθμούς του 9ου κ.ο.κ.

Παρατηρήσεις

Σε περίπτωση που αγωνιζόμενος δεν δηλώσει συμμετοχή σε κάποιον αγώνα σαν Α.Λ.Α. Κορινθίας αποκλείεται από το έπαθλο.
Το έπαθλο ισχύει και για συνοδηγούς (μόνο για rally και sprint).
Αν δηλωθεί συμμετοχή και δεν υπάρξει εκκίνηση οι βαθμοί μειώνονται κατά 50%. (Αν αγωνιζόμενος έχει 120 βαθμούς και δηλώσει σε αγώνα αλλά δεν συμμετάσχει αυτομάτως πάει στους 60. Αν το κάνει και στον επόμενο αγώνα πάει στους 30. Σε περίπτωση που δεν δηλώσει συμμετοχή δεν μεταβάλλεται η βαθμολογία του).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.