hali2.jpg
Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση των τίτλων F2 και F3 στο κύπελλο ασφάλτου 2010 ξεκίνησαν την αγωνιστική τους χρονιά οι Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης – Λεωνίδας Μαχαίρας. Με “όπλο” τους το γνωστό Peugeot 206 S1600 Kit-car συμμετείχαν στο 17ο Ράλι Φίλιππος, πρώτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι 2011, τερματίζοντας στην πρώτη θέση των κατηγοριών F2 και F3 αλλά και στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, πίσω από τον νικητή του αγώνα Λάμπρο Κύρκο με Mitsubishi evo 9. Αναμφίβολα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον νεαρό ταλαντούχο οδηγό και τον πολύπειρο συνοδηγό του ξεκινώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την νέα αγωνιστική χρονιά.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν η πρώτη συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα και για τα δύο μέλη του πληρώματος, το οποίο κάνοντας σωστή επιλογή ελαστικών για την πρώτη ειδική διαδρομή με τις μεικτές συνθήκες οδοστρώματος λόγω της βραδινής βροχής, αλλά και αργότερα όπου στέγνωσε ο δρόμος, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα ελέγχοντας την διαφορά από τους διώκτες του μέχρι το τέλος. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπισαν με το αυτοκίνητο ήταν η βλάβη στην ένδειξη της ταχύτητας του κιβωτίου ταχυτήτων από την δεύτερη ειδική διαδρομή, το οποίο δεν τους επέτρεψε να κινηθούν σε ακόμη ταχύτερους ρυθμούς και να πιέσουν τον νικητή Λάμπρο Κύρκο.

Τις προσπάθειες του Κωνσταντίνου Χαλιβελάκη και του Λεωνίδα Μαχαίρα υποστηρίζουν οι εταιρίες ΕΚΟ Καύσιμα, Peugeot Lion Hellas, το περιοδικό 4Τροχοι και η εταιρία RON s.a. ενοικιάσεις αυτοκινήτων – γραφείο γενικού τουρισμού.