niorasthumb.jpg Η ''Nioras Racing Team'' επιστρέφει στην ενεργό δράση συμμετέχοντας στο "10ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις". Η ομάδα με κύριο υποστηρικτή την Υδρόγειο Ασφαλιστική θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στον Ιστορικό αγώνα που φέτος θα διεξαχθεί στις κλασικές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας με κέντρο τα Καμένα Βούρλα. Οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής θα βρεθούν στα μπάκετ ενός πισωκίνητου TOYOTA Starlet 1,3 του 1981, (άριστα προετοιμασμένο από τον Γιάννη Στεφάνου), συμμετέχοντας με τα χρώματα της Υδρογείου Ασφαλιστικής στο αγωνιστικό κομμάτι του Ιστορικού Ακρόπολις, στην κατηγορία Sporting. Ο αγώνας που προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι χωρισμένος σε δύο μέρη, ένα ασφάλτινο και ένα χωμάτινο, με το κάθε ένα από αυτά να αποτελεί ξεχωριστό βαθμολογικό κομμάτι.
 
Ο διήμερος ασφάλτινος αγώνας της κατηγορίας Sporting θα διεξαχθεί 6 & 7 Μαΐου και περιλαμβάνει 12 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 140 χλμ, ενώ ο χωμάτινος θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου και έχει 6 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 70 χλμ. Η πανηγυρική εκκίνηση του ΄΄10ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις΄΄ θα γίνει την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18:00 κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολις.

Την προσπάθεια της ''Nioras Racing Team'' στηρίζουν η Υδρόγειος Ασφαλιστική και τα Λιπαντικά Do Lube, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το site αυτοκινήτου www.PeriTroxon.gr. Τέλος η προετοιμασία του αυτοκινήτου καθώς και η τεχνική υποστήριξη για τον αγώνα έχει την υπογραφή του παλιού αγωνιζόμενου Γιάννη Στεφάνου.