02spanos.jpg

H ομάδα και το πληρωμά της “OSR” Διονύσης Σπανός – Σωτήρης Γκότοβος συμμετείχαν στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος με την υποστήριξη της «ΤΥΠΟΤΡΑΣΤ». Η ειδική του αγώνα επιτυχώς σχεδιασμένη πάνω στα χνάρια του Ράλλυ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ έδινε την δυνατότητα για οδήγηση σε διαφορετικές συνθήκες δρόμου αφού είχε τέσσερα τμήματα με ευτυχώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το πλήρωμα της “OSR” κατέλαβε τελικά την δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης ενώ μέχρι το τρίτο και τελευταίο πέρασμα της Ε.Δ ήταν στην πρώτη θέση.

Όμως ο αγώνας στιγματίστηκε από λανθασμένες επιλογές των οργανωτών που εκτός απο την αλλοίωση των τελικών αποτελεσμάτων που επέφεραν, θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει πολύ ακριβότερα αφού δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα ασφαλούς διεξαγωγής. Ακατανόητη επιλογή η μή απομάκρυνση δύο αγωνιστικών που είχαν ακινητοποιηθεί σε επικίνδυνο σημείο μέσα στην ειδική, πρίν την εκκίνηση του τρίτου περάσματος. Αδικαιολόγητη επιλογή και προχειρότητα από οργανωτή που ήταν υπεύθυνος ασφαλείας της ΕΘΕΑ τα τελευταία χρόνια .

Το πληρωμά μας αδικήθηκε λόγω της προχειρότητας αλλά δεν έκανε ένσταση για την Ε.Δ «μετ’ εμποδίων» που έκανε. Ένσταση όμως πρέπει να γίνει από όλους τους αγωνιζομένους στην νοοτροπία της προχειρότητας και της άκρατης ανευθυνότητας που δείχνει να κερδίζει έδαφος, πρωτίστως σε θέματα ασφαλείας και κατόπιν σε θέματα αξιόπιστης διεξαγωγής των αγώνων.

Ο.S.R