nioras1thumb.jpg Η ''Nioras Racing Team'' συμμετείχε στο ΄΄32ο Ράλλυ Κένταυρος΄΄ που διοργάνωσε με επιτυχία η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου με το γνωστό SUBARU Impreza της ομάδας Ν βαμμένο στα χρώματα του ΙΚΤΕΟ Φαρσάλων.

Γράφοντας κορυφαίους χρόνους στις ασφάλτινες ειδικές στο βουνό των Κενταύρων, οι Γρηγόρης Νιώρας και Κώστας Κακαλής έφτασαν στην ανασυγκρότηση του πρώτου σκέλους κατέχοντας την τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης και την τρίτη στην Normal κατηγορία.

 

Στο δεύτερο πέρασμα των ειδικών όμως και συγκεκριμένα στην προτελευταία ειδική του αγώνα αντιμετώπισαν πρόβλημα με το πίσω αριστερό άκρο (ρουλεμάν) που SUBARU Impreza, μένοντας από φρένα, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν τον αγώνα ενώ διατηρούσαν την τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης και την τρίτη της ομάδας Ν.

 

Η ''Nioras Racing Team'' θέλει να ευχαριστήσει για την υποστήριξή της στο 32ο Ράλλυ Κένταυρος το ΙΚΤΕΟ Φαρσάλων (www.ikteofarsalon.gr) του ομίλου επιχειρήσεων Nissan Χαλκιάς, την Υδρόγειος Ασφαλιστική (www.ydrogios.gr) και τα Λιπαντικά Do Lube. Χορηγός επικοινωνίας της ομάδας είναι το site αυτοκινήτου www.PeriTroxon.gr.