Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις ανακοινώνει ότι στον αγώνα θα συμμετάσχουν μόνο τα ιστορικά αυτοκίνητα της Κατηγορίας Regularity. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί από 15-19 Μαΐου 2013 σύμφωνα με το ήδη ανακοινωθέν πρόγραμμα και θα προσμετρήσει κανονικά στο Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων, σύμφωνα με τα αντίστοιχα ημερολόγια της FIA και της ΕΠΑ -ΕΘΕΑ.
Το σκέλος του αγώνα που αφορά στην Κατηγορία Sporting δεν θα πραγματοποιηθεί. 

Η αναβολή της παραπάνω κατηγορίας οφείλεται στην υπαναχώρηση του βασικού χορηγού του αγώνα, που σε συνδυασμό με τις σχετικά περιορισμένες συμμετοχές, λόγω της σοβαρής οικονομικής κρίσης, δεν επέτρεψαν τη συγκέντρωση του απαραίτητου ποσού που απαιτείται για την αποζημίωση του προσωπικού και των συνεργείων οργάνωσης-υποστήριξης των Ειδικών Διαδρομών.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις καλεί τους συμμετέχοντες και όλους τους ενδιαφερομένους για τους αγώνες των Ιστορικών Αυτοκινήτων σε συνάντηση τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου στις 19:00 στα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ (Λ. Μεσογείων 395, Αγ. Παρασκευή), όπου θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση και σχετικές ανακοινώσεις.
Μετά την ακύρωση του διήμερου 12ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις,όσον αφορά την κατηγορία Sporting και προκειμένου να ολοκληρωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα Ιστορικών αυτοκινήτων,ο ασφάλτινος αγώνας θα αντικατασταθεί από το Ράλλυ Κένταυρος που θα διεξαχθεί στις 11-12 Μαΐου 2013.

Για τον χωμάτινο αγώνα θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση

Από την Ε.Π.Α.