 |
Μετά την επιτυχία αυτή ο Λάμπρος σχολίασε:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την επίδοση. Είχαμε πολύ καλή τακτική σε όλο τον αγώνα διαλέγοντας πότε να επιτεθούμε και πότε να φυλάξουμε το αυτοκίνητο. Το πρόβλημα στα φρένα μας ταλαιπώρησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε."
Και συνέχισε:
"Αποδείξαμε ότι είμαστε το ίδιο ταχύς εντός και εκτός Ελλάδας και σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
Ελπίζω οι προσπάθειες μας να μην πάνε χαμένες και να μας δοθεί η δυνατότητα του χρόνου να κάνουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στο WRC.
Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς που μας έδωσαν την δυνατότητα να κάνουμε αυτόν τον αγώνα και όλους όσους μας ακολούθησαν και μας συμπαραστάθηκαν στην Ισπανία."
Χορηγός της προσπάθειας για άλλη μια φορά είναι η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών JET OIL και για πρώτη φορά το Club Hotel Casino Loutraki, επιβραβεύοντας και οι δύο το πλήρωμα για την εξαιρετική του επίδοση στο Ράλι Ακρόπολις.
Χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Τροχοί, που υποστηρίζει το Λάμπρο από την πρώτη μέρα της αγωνιστική του διαδρομής, ενώ προμηθευτής αγωνιστικού εξοπλισμού και ρουχισμού της ομάδα είναι η Puma.
(athanassoulas.gr)
|