Καλούδης - Ρούφος Το πλήρωμα από την Αλεξ/πολη με το Mitsubishi Lancer Evo8 θα παραβρεθεί αυτό το σαββατοκύριακο στην Ιταλία για να λάβει μέρος στο 6ο Ronde del Rubicone! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό αγώνα ράλλυσπρίντ όπου τα πληρώματα θα κάνουν την ε.δ. 4 φορές μέσα σε μια μέρα. Ο αγώνας κάθε χρόνο συγκεντρώνει κορυφαίες συμμετοχές και έτσι έγινε και φέτος. Και εκτός αυτού, ακόμα ένα Ελληνικό πλήρωμα θα δώσει το παρών, οι Αμαξόπουλος-Μιχελάκης, καθώς ο αγώνας προσμετρά και στο R1 trophy με τα Citroen C2 που συμμετέχει το πλήρωμα φέτος.

111 συμμετοχές συγκέντρωσε ο αγώνας, και μεταξύ αυτών κορυφαία αυτοκίνητα και πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες. 6 WRC θα δώσουν το παρών, με αυτά των Felice Re (Skoda Fabia WRC), και του νικητή του Χαλκιδικής του 1986 σε μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του, Fabrizio Tabaton (Peugeot 206 WRC), να ξεχωρίζουν.

Και στα Ν κορυφαίος συναγωνισμός ξεχωρίζοντας τα Mitsubishi Evo9 των Simone Campedelli και Αlan Scorcioni όπως και το Subaru Impreza του Gianluca Vita.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στα 2 Ελληνικά πληρώματα, και μείνετε συντονισμένοι για τα νεότερα του αγώνα...

 

Πληροφορίες για τον αγώνα θα βρείτε στην ιστοσελίδα:

http://62.149.231.75/rubiconecorse/ronde_news.php?act=viewnews&id=422

Oι συμμετοχές του αγώνα:

http://62.149.231.75/rubiconecorse/ronde/pdf/iscritti.pdf