Η "Παραλληλοδρόμιο ΛΕΜΑΘ" μετά από έγκριση της ΕΘ.Ε.Α. διοργανώνει την Κυριακή 30 Μαίου 2010 στη χωμάτινη πίστα "Παραλληλοδρόμιο" φιλικό αγώνα time trial (ατομική χρονομέτρηση), με ώρα έναρξης στις 11:00.
Ο συγκεκριμένος αγώνας με την επωνυμία "ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ SPEEDWAY" θα γίνει σε νέας σχεδίασης διαδρομή μήκους 1000 μέτρων, μέ πλάτος από 6 -20 μέτρα. Τα αυτοκίνητα θα εκκινούν ανά δύο παράλληλα και η διαδρομή μετά από τους γύρους κατάταξης θα είναι βρεγμένη.
Ο αγώνας θα αποτελείται από αρκετές (ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών) αναμετρήσεις των 2 χλμ. Σε καμία περίπτωση τα διανυόμενα χλμ την ημέρα του αγώνα θα είναι λιγότερα από 12. 
Συμμετοχές μπορείτε να δηλώσετε μέχρι και την Πέμπτη 27 Μαίου 2010 στις 22:00.

Από ότι αντιλαμβάνεστε, η διαδρομή αποτελείται και από το κομμάτι του speedway-autocross, άρα είναι πολύ φαρδιά και τεχνική και όπως πάντα στο "Παραλληλοδρόμιο", αρκετά γρήγορη.

Δοκιμές μπορείτε να κάνετε μέχρι και το Σάββατο 29 Μαίου με το αγωνιστικό σας, στις ειδικές τιμές που έχουμε διαμορφώσει, αφού πρώτα καταβάλετε το δικαίωμα συμμετοχής. Πληροφοριακά οι τιμές δοκιμών είναι 50€ για τα δικίνητα αυτοκίνητα και τα τύπου "τζιπ" και 100€ για τα έχοντα κίνηση στους 4 τροχούς.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 75€ για τους οδηγούς που θα συμμετάσχουν μία φορά στον αγώνα, 125€ για όσους συμμετάσχουν 2 φορές και 165€ για τους οδηγούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν 3 φορές στον αγώνα της 30ης Μαίου. Απαιτείται ετήσια αγωνιστική άδεια κατηγορίας τουλάχιστον C. Αυτή μπορεί να εκδοθεί και στο "Παραλληλοδρόμιο" την ημέρα του αγώνα, από εντεταλμένο προς τούτο υπάλληλο της ΕΛΠΑ, με επίδειξη της αδείας οδήγησής σας και παράβολο 60€.

Το κάθε αυτοκίνητο μπορεί να συμμετάσχει όσες φορές επιθυμούν αυτοί που θα το οδηγήσουν.

Μία διευκρίνηση σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα: Τα αυτοκίνητα θα λαμβάνουν θέση εκκίνησης 1 μέτρο πριν από τη γραμμή αφετηρίας- τερματισμού. Το πλάτος των δρόμων σε εκείνα τα σημεία, είναι 20 περίπου μέτρα για το ένα αυτοκίνητο και περίπου 30 μέτρα για το άλλο. Σε ποιό σημείο επί του δρόμου των 20 ή των 30 μέτρων θα βρίσκεται ο κάθε οδηγός, αποτελεί δική του επιλογή, αρκεί να απέχει 1 μέτρο από τη γραμμή εκκίνησης.

Λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα http://www.parallilodromioclub.gr/