Η Επιτροπή Εκπαίδευσης της ΕΠΑ-ΟΜΑΕ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2013 στην Αθήνα, σεμινάριο Κριτών το οποίο απευθύνεται:
1. Σε πτυχιούχους και δόκιμους Κριτές για επανεκπαίδευση και
2. Σε κάθε ενδιαφερόμενο, μέλος λέσχης της ΟΜΑΕ, ο οποίος επιθυμεί να λάβει τον τίτλο του δόκιμου κριτή.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία της ΟΜΑΕ, στο mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αφού συμπληρώσουν και αποστείλουν την αίτηση που επισυνάπτεται. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 25/2/2013 και σε προσεχή μας ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για τον τόπο και το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι δόκιμοι κριτές κατά την απονομή του πτυχίου τους θα καταβάλουν το ποσό των 30€ και σε όλους που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα χορηγηθεί σχετική βεβαίωση.

Αίτηση κριτών σεμιναρίου



Το σεμινάριο κριτών που έχει προγραμματισθεί από την επιτροπή εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 στις εγκαταστάσεις του ΟΤΕ Academy: Πέλικα & Σπάρτης 1, Μαρούσι, 151 22, Αθήνα από 13.00 έως 20.00.