Με λύπη ενημερωθήκαμε, από τα Μ.Μ.Ε. και ΟΧΙ από το επίσημο site της Ο.Μ.Α.Ε., για την “αναβολή” του 34ου Rally Κένταυρος του 1ο πρωταθληματικού αγώνα που θα διεξαγόταν υπό την σκέπη της αναγνωρισμένης πλέον από το κράτος Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. “Αναβολή “ που αποφάσισε μόνη της η Λ.Α. Βόλου κοινοποιώντας την με ένα απαράδεκτο δελτίου τύπου, που μόνο οργή και αγανάκτηση θα μπορούσε να προκαλέσει. 
Οργή γιατί πρώτη φορά στα χρονικά των ελληνικών αγώνων λέσχη απροκάλυπτα επιρρίπτει ευθύνες σε αγωνιζόμενους , κοινοποιώντας σαν σύγχρονοι καταδότες τα ονόματα 9 πληρωμάτων που απέσυραν την πρόθεση συμμετοχής τους , εμφανίζοντάς τους ως μοναδικούς υπαίτιους για την μη διεξαγωγή του αγώνα.

Αγανάκτηση γιατί η λέσχη σαν Πόντιος Πιλάτος νίπτει τας χείρας της όσο αφορά τις δικές της ευθύνες και παραλείψεις που οδήγησαν στην αδυναμία της να τελέσει τον αγώνα.

Κύριοι ιθύνοντες της Λ.Α. Βόλου εάν η έλλειψη των 9 πληρωμάτων και το καθαρό ποσό που αντιστοιχεί στη λέσχη από τα παράβολα συμμετοχής τους (2070Ε), είναι λόγος για να μην κάνετε πρωταθληματικό αγώνα τότε δεν έχετε το πνεύμα και την ευθιξία αθλητικού σωματίου πόσο μάλλον σεβασμό προς τους αγωνιζόμενους και τον θεσμό του Πρωταθλήματος.

Δεν είναι δυνατό μία λέσχη με την ιστορία και την εμπειρία 34 χρόνων τέλεσης αυτού του αγώνα όπως και πολλών άλλων πρωταθληματικών αγώνων με μεγάλους αριθμούς συμμετοχών , να μην μπορεί να προετοιμάσει σωστά και να καλύψει όλες τις παραμέτρους που έχει η οργάνωση ενός τέτοιου αγώνα.

Στη συνείδηση όλων η αποκλειστική ευθύνη για την μη διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα βαρύνει εσάς.

Τέλος το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε από την Ο.Μ.Α.Ε. – Ε.Π.Α. να αντιδράσει ανάλογα , εφαρμόζοντας τους κανονισμούς περί συνεπειών και προς τις λέσχες πλέον , από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να στηρίξει και να σώσει τον αγώνα.

Δ.Σ. Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.