Image Η ΑΛΑΜΑΠ για τέταρτη συνεχή χρονιά και φέτος, διοργάνωσε στην πανέμορφη περιοχή της Λίμνης Ν. Πλαστήρα το 31ο Ράλλυ Σπριντ. Γνωρίζοντας όλοι την αποχή του συνδέσμου οδηγών αγώνων αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ), οι συμμετοχές ήσαν όλες αξιόλογες και έφθασαν τις 58. Για άλλη μια φορά οι αγωνιζόμενοι έδειξαν την αμέριστη στήριξη και την αγάπη τους προς τη Λέσχη μας.

Image

Image

Image

Η λέσχη ΑΛΑΜΑΠ προσπάθησε να δώσει- πάντα βασιζόμενη στην στήριξη των αγωνιζομένων- τον καλύτερό της εαυτό. Σχεδίασε μια διαδρομή γρήγορη η οποία όμως πάνω από όλα πρόσφερε πρώτα ασφάλεια και βεβαίως τεχνική. Εντυπώσεις όχι δικές μας, έτσι για να μη λεχθεί- ότι ευλογούμε τα γένια μας- αλλά λόγια και εντυπώσεις των αγωνιζομένων κατά η διάρκεια των δοκιμών.

Δυστυχώς όμως αυτό που όλοι φοβόμασταν από τα μέσα της εβδομάδας, ακούγοντας τα συνεχή δελτία καιρού, για ένα δύσκολο και βροχερό Σαββατοκύριακο, έγινε. Άνοιξαν οι ουρανοί το Σάββατο το απόγευμα και αναγκαστικά δεν πραγματοποιήθηκε η τελετή εκκίνησης στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας. Φόβος όλων μας? Θα έχει την ίδια τύχη και η ειδική?
Προς τιμή των αγωνιζομένων και των φίλων τους, παραβλέποντας τον καιρό η λέσχη μας διοργάνωσε μουσική βραδιά σε κοσμική ταβέρνα της Πεζούλας.

Η λέσχη μας σήμερα το πρωί μαζί με τον αλυτάρχη, προσπάθησε να βρει λύσεις για την μη αναβολή του αγώνα. Πρώτο μέλημα η ασφάλεια των αγωνιζομένων. Η κατάσταση της ειδικής διαδρομής ήταν πολύ άσχημη θέτοντας υπ΄ όψιν πάντα και τις γνώμες των αγωνιζομένων και θεωρήθηκε ομόφωνα την μη διεξαγωγή οπότε και αναβολή του αγώνα. Τελικά και η ειδική διαδρομή είχε την ίδια τύχη με την τελετή εκκίνησης.

Παρόλα αυτά οι φίλοι αγωνιζόμενοι της ΑΛΑΜΑΠ, βλέποντας τις προσπάθειες της λέσχη μας και τη συμμετοχή του κόσμου, θέλοντας να τους ευχαριστήσουν, και να πάρουν και οι ίδιοι μια γλυκιά γεύση της διαδρομής, σε κομμάτι μήκους περίπου 4 χλμ άρχισαν και “χόρευαν” προσφέροντας εκπληκτικό θέαμα αλλά δίνοντας και τη δυνατότητα σε θεατές να καθίσουν στη θέση του συνοδηγού έως ότου μείνουν από …βενζίνη. Ήταν όντως μια ξεχωριστή γιορτή που μόνο οι οδηγοί με την αγάπη τους για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μπορούν να προσφέρουν.

Η ΑΛΑΜΑΠ με νεότερο δελτίο τύπου θα ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, πλέον στην Λίμνη Σμοκόβου (στην κλασική ακροπολική διαδρομή της Ανάβρας), μια ειδική παντός καιρού με τέλειο οδόστρωμα. Η λέσχη μας θα προσφέρει την διανυκτέρευση στα πληρώματα όπως και μουσική βραδιά συντροφιά με …γουρουνοπούλα.

Ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία σας. Προσπαθήσαμε τα μέγιστα για την διεξαγωγή του ομορφότερου αγώνα Ράλλυ Σπριντ. Σας περιμένουμε στα Λουτρά Σμοκόβου. Θα είναι χαρά μας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για νέες συμμετοχές για τη διεξαγωγή του αγώνα μας.

Ευχαριστούμε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας, τον Δήμο Ταμασίου, τον Δήμο Καρδίτσας, τον Δήμο Νεβροπολής όπως και το ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOVISION Τρικάλων.

Ευχαριστήρια θερμά στην ΔΕΜΕΡΛΙΩΤΗΣ ΑΕΒΕ για την φιλοξενία στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της για την Τεχνικό Έλεγχο του αγώνα.

Ευχαριστούμε τον χορηγό επικοινωνίας www.xwmatinos.gr για την αμέριστη προσπάθεια και υποστήριξή του σε κάθε προσπάθειά μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ