soaa
Μετά τις εκλογές της 11ης Φεβρουαρίου 2007 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. στην συνεδρίαση της 20.02.2007. Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από:
Πρόεδρος: Γιώργος Κοσμόπουλος
Αντιπροέδρος: Νίκος Πλέσσας
Γραμματέας: Δημήτρης Μιχελακάκης
Ταμίας: Μάριος Ξανθάκος
Μέλη: Άγγελος Ζήβας, Ιωάννης Καραντάνας και Ιωάννης Μεσημέρης
Αναπληρωματικά μέλη: Κωνσταντίνος Κούλης και Λευτέρης Μανιαδάκης


Σχετικά με την ανακοίνωση της ΕΘΕΑ για το νέο τρόπο χρονομέτρησης των αγώνων, θέση του ΣΟΑΑ είναι ότι εφόσον εξακολουθούν να υφίστανται ουσιαστικές ελλείψεις σε θέματα ασφάλισης και ασφάλειας κ.λ.π. ώστε να εξασφαλίζονται πλήρως οι οδηγοί, θεωρούμε αυτό το έξοδο περιττό στην παρούσα φάση και ιδιαιτέρως εκ μέρος των οδηγών. Επίσης διατηρούμε επιφυλάξεις όσον αφορά στην εφαρμογή του.



Την 26.02.2007 στα γραφεία του ΣΟΑΑ μας επισκέφτηκε το νέο Δ.Σ. του Α.Ο.Π.το οποίο απαρτίζεται από αγωνιζόμενους και μέλη με ιδιαίτερη αγάπη και ενδιαφέρον για το άθλημα.
Σκοπός της επίσκεψής τους ήταν η μεταξύ μας γνωριμία αλλά ουσιαστικότερα η ανταλλαγή απόψεων για την από κοινού προσπάθεια για καλύτερες και ασφαλέστερες διοργανώσεις στους αγώνες που θα οργανώσει το 2007 ο Α.Ο.Π.
Ηδη ανταλλάχθηκαν απόψεις για την προσεχή ανάβαση Πιτίτσας και μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α. θα μεταβούν στην Πάτρα προκειμένου να συμβάλλουν με την παρουσία τους, την γνώση, την εμπειρία, αλλά και την διάθεσή τους για πραγματικά ασφαλέστερους και καλύτερους αγώνες.

(Δελτίο Τύπου)