xomatinos_logo
Ένας διαφορετικός διαγωνισμός. Δώστε την σωστή απάντηση σε κουίζ και κερδίστε ένα 5ήμερο ταξίδι για να παρακολουθήσετε αγώνα αυτοκινήτου στην γειτονική Ιταλία. Η CASTOR TEAM του Άρη Ιγγλέση, του γνωστού μας ως “castor”, λάτρης, μαχητής και ρομαντικός όπως πάντα, μαζί με την υπέροχη ομάδα του προσφέρει αυτό το καταπληκτικό δώρο στα μέλη του φόρουμ του www.xwmatinos.gr

Μεγάλη ευκαιρία για πολλούς να παρακολουθήσουν από κοντά, θέτοντας την αδρεναλίνη τους στα ύψη, αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ιταλία. Ζήστε από κοντά την ομάδα, ζήστε τις διοργανώσεις των γειτόνων μας, ζήστε μεγάλες μάχες μέσα στις ειδικές.

Οι αγώνες είναι πέντε. Στις αντίστοιχες ημερομηνίες που θα διεξαχθούν, ένας τυχερός την κάθε φορά θα ακολουθεί την CASTOR TEAM. Η προσφορά περιλαμβάνει, πλήρη κάλυψη εξόδων του κληρωθέντα. Για τον κάθε αγώνα θα δίνεται και ένα κουίζ όπου απλά θα πρέπει να δώσετε την σωστή απάντηση και θα ακολουθεί η κλήρωση παρουσία όποιων μελών επιθυμούν να παραβρεθούν σε χώρο που θα ανακοινώνουμε πριν την εκάστοτε κλήρωση..

Όρος του διαγωνισμού: Ο εξής ένας. Ο νικητής θα πρέπει να μας …μεταφέρει γραπτώς στο φόρουμ την εμπειρία του!!!

Οι αγώνες είναι οι εξής:

6-7/04 CH4 RALLY PREALPI TREVIGIANE
29/04 CH4 RALLY DEI SETTE COMUNI
13/05 CH4 RALLY DEL BELLUNESE
24/06 CH4 RALLY MONTE AVENA
23/09 CH4 RALLY PREALPI TREVIGIANE


Το κουίζ για τον αγώνα RALLY PREALPI TREVIGIANE είναι το εξής…

Η συνέχεια στο www.xwmatinos.gr/forum