aoth.gif Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την ματαίωση του Ράλλυ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και μην έχοντας ακόμη καμία απάντηση από την ΕΛΠΑ στα ερωτήματα που της θέσαμε, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε σε όλους τους αγωνιζόμενους και να εξηγήσουμε τους λόγους που μας οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση.
Και πιο συγκεκριμένα, πιστέψαμε για ακόμη μια φορά – όπως και εσείς – την ΕΛΠΑ και δεχθήκαμε στο τέλος του 2007 την αλλαγή ημερομηνίας του Ράλλυ ΔΕΘ για τις 30-31 Αυγούστου βοηθώντας πάντα προς χάριν των αγωνιζομένων στην απομάκρυνση ημερολογιακά των δύο αγώνων.
Πιστεύουμε να καταλαβαίνετε τι σήμαινε για τον Α.Ο.Θ. μετά 42 χρόνια τέλεσης του αγώνα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, να δεχθεί την αλλαγή αυτή.
Σημαίνει καταρχήν υποβάθμιση του ίδιου του αγώνα, χωρίς την αίγλη, την προβολή και την επισκεψιμότητα λόγω Δ.Ε.Θ.
Σημαίνει αποχή Χορηγών.
Σημαίνει πολλαπλά προβλήματα στην διεξαγωγή του αγώνα λόγω της θερινής περιόδου ( Κριτές, παραθεριστές, κυκλοφορία, κλπ).
Σημαίνει χάσιμο συμμετοχών.

Φίλοι αγωνιζόμενοι, εμείς σαν Διοίκηση πιστέψαμε στην ιδέα της επαναφοράς του Ράλλυ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ στην φυσική του θέση και γιαυτό κουραστήκαμε το 2007. Αναμφισβήτητα ήταν το καλύτερο Ράλλυ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, και επειδή αρχή του Α.Ο.Θ. ήταν, είναι και θα είναι η αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παραβλέψαμε το κόστος και τις δυσκολίες για το Ράλλυ ΔΕΘ, παραβλέψαμε τον δικό μας αγώνα.
Αμερόληπτα δεχθήκαμε να βοηθήσουμε έναν αγώνα άλλου Οργανωτή, για την ΙΔΕΑ.
Το αποτέλεσμα, γνωστό πλέον και τα συμπεράσματα δικά σας.

Για όλα τα παραπάνω το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ. εκφράζει δημόσια την συγνώμη του προς όλους τους αγωνιζόμενους για τα προβλήματα που τους δημιουργήθηκαν (συμβόλαια με Χορηγούς, προγραμματισμός, κλπ) με την απομάκρυνση του Ράλλυ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και την ματαίωση του από το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα καθώς επίσης και για την αλλαγή ημερομηνίας του Ράλλυ ΔΕΘ.
Δυστυχώς από την πλευρά μας, μας μένει η πίκρα, η αίσθηση της εξαπάτησης, και εν αναμονή του Ράλλυ ΔΕΘ που πλησιάζει, η δική σας συμμετοχή.

Από το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ.