aoth.gif Το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ. στην συνεδρίαση του την Παρασκευή 31/7/2009 απεφάσισε και ανακοινώνει τα παρακάτω:
Εξαντλώντας κάθε περιθώριο χρόνου καθώς και την δυναμικότητα κάθε γνωριμίας για την εξεύρεση Χορηγίας κάλυψης των εξόδων του ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ χωρίς να υπάρξει καμία ανταπόκριση, το Δ.Σ. βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ζητήσει από την ΕΘ.Ε.Α. και να ανακοινώσει την αναβολή του αγώνα για νέα ημερομηνία που θα καθοριστεί.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Μετά τα αποτελέσματα εξέλιξης του Ράλλυ ΔΕΘ, ενός θεσμού για τους αγώνες Ράλλυ της Ελλάδος, και την παντελή αδιαφορία από το μεγαλύτερο μέρος των αγωνιζομένων της Β.Ελλάδος συνεπικουρούμενοι και από τον Σύνδεσμο τους με την συνεχή πολεμική που μας αντιμετωπίζουν, αποφασίσαμε ότι:

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ να αγωνιζόμαστε πλέον γιαυτόν τον χώρο (των οργανώσεων), αρκετά χρόνια χάσαμε από την ζωή μας καθώς και αρκετά χρήματα για να τον πριμοδοτούμε.
Πιστεύουμε ότι ο Οργανωτής αγώνων πρέπει να έχει ιδεολογία, όραμα, στόχο, και μέσα για να μπορεί να ανταπεξέλθει των χιλιάδων προβλημάτων που παρουσιάζονται σε κάθε αγώνα - τα οποία εμείς τουλάχιστον εξαντλήσαμε - και τουλάχιστον υποστήριξη από την αρχή του αθλήματος, από τα Μέλη του και τους αγωνιζόμενους.
Εμείς πλέον δεν τα έχουμε διαθέσιμα τα παραπάνω και ούτε θέλουμε να προσφέρουμε πλέον σε ένα άθλημα του οποίου είμαστε οι μόνοι κατά δήλωση του Προέδρου της Αρχής μας, που βλέπουμε αντιδημοκρατικό το Καταστατικό ως προς την Διοίκηση του αθλήματος της υπό σύστασης Ομοσπονδίας που επιχειρεί η ΕΛΠΑ.
Για όλους τους παραπάνω λόγους το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ. δηλώνει σύσσωμο την παραίτηση του και καλεί τα Μέλη του σε Γενική Συνέλευση για την διενέργεια εκλογών και την παράδοση του ιστορικού αυτού Ομίλου σε νέα Διοίκηση.

Ο χρόνος και ο χώρος θα ανακοινωθούν σε νέα ανακοίνωση.

Από το Δ.Σ. του Α.Ο.Θ.