Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαϊδας {Α.Λ.Π.) πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2009 το 7ο Ptolemaida Tuning Show και την 1 η Έκθεση Αυτοκινήτου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι DRIFTclub.gr και ο Τάσος Κουρπουανίδης πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους πολυπληθείς θεατές και κέρδισαν το χειροκρότημα τους. Παράλληλα περίπου 20 εκθέτες παρουσίασαν στο κοινό τα πιο καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων, ηχοσυστημάτων, ελαστικών, εξατμίσεων, ανταλλακτικών, λιπαντικών, συναγερμών, αξεσουάρ, βελτιώσεων, ενώ οι θεατές θαύμασαν και πάρα πολλά βελτιωμένα, αλλά και παλιά αυτοκίνητα. 




Στο τέλος της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση ενός αυτοκινήτου VW Fox. Το τυχερό κουπόνι τράβηξε από την κληρωτίδα ο Δήμαρχος Πτολεμαΐδας κ. Γρηγόρης Τσιούμαρης. Ο αριθμός που κερδίζει το αυτοκίνητο VW Fox είναι ο 52501. Κάτοχος του τυχερού κουπονιού είναι η κυρία Ελένη Κανταρίδου. Η παράδοση του αυτοκινήτου θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της Α.Λ.Π. και του Δήμου Πτολεμαΐδας πολύ σύντομα.

Η Α.Λ.Π. ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς της. τους συμμετέχοντες εκθέτες, τους οδηγούς που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, τους κατόχους των βελτιωμένων αυτοκινήτων καθώς και τον Δήμο Πτολεμαίδας, τις αρχές και τους φορείς του τόπου για την αμέριστη συμπαράσταση τους στις προσπάθειες της, όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού που τιμούν πάντα τις εκδηλώσεις της και φυσικά όλα τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή των Εκδηλώσεων, αλλά και των διεκδικήσεων της.

Πρωταρχική διεκδίκηση της Α.Λ.Π. είναι η δημιουργία Πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού διεθνών προδιαγραφών στην περιοχή μας σε χώρο των ορυχείων της ΔΕΗ. Είναι ένα έργο το οποίο θα προσδώσει τεράστια σπουδαιότητα στον πολιτισμό και την οικονομία της περιοχής μας. Είναι ένας στόχος που θεωρούμε ότι είναι εφικτός, αφού υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Ένας στόχος που ίσως και να αποτελεί μία από τις λιγοστές ευκαιρίες ανάπτυξης του τόπου μας, αρκεί να το καταλάβουμε όλοι μας. Ένας στόχος για τον οποίο θα αγωνιστούμε όλοι, νέα και παλαιότερα μέλη, μαζί με όλη την τοπική κοινωνία, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι ο τόπος μας μπορεί και πρέπει να βγει από το τούνελ της αφάνειας και να ίίαδίσει στη λεωφόρο της εθνικής, αλλά και της διεθνούς αναγνώρισης.

(Δ.Τ. ΑΛΠ)