img_1988.jpg

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο κριτών που διοργάνωσε ο ΑΟΘ με την συνεργασία της ΛΕ.Μ.Α.Χ στις εγκαταστάσεις της Chevrolet στο 7ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών. 68 υποψήφιοι εγγράφηκαν ώστε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και έδωσαν στην συνέχεια τις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να πάρουν το πτυχίο του βοηθού κριτή.

img_2000.jpg
img_2030.jpg
img_2047.jpg
img_2064.jpg
img_2115.jpg
img_2151.jpg
img_2163.jpg

Το σεμινάριο διαχωρίστηκε σε 3 σκέλη. Στο 1ο σκέλος, εισηγητές ήταν οι κύριοι, Μιχάλης Δαφνομίλης και Γιάννης Κέπετζης, που εξήγησαν και ανέλυσαν τις περισσότερες από τις αρμοδιότητες που επωμίζονται οι κριτές στις διοργανώσεις που θα συμμετέχουν.

 

Στην συνέχεια, το σκηνικό μεταφέρθηκε στον χώρο parking της αντιπροσωπείας όπου οι υποψήφιοι παρακολούθησαν μια εξομοίωση «αφετηρίας» και «τερματισμού» ειδικής διαδρομής, όπου τον ρόλο του «εκπαιδευτή» είχε ο κύριος Γιάννης Καφταντζής.

 

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με τις εξετάσεις που έδωσαν οι υποψήφιοι.

 

Για πρώτη φορά τέτοιου είδους σεμινάριο καλύφθηκε σε ζωντανή μετάδοση (με εικόνα και ήχο) από το διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΣΟΑΑΒΕ, προσπάθεια που αξίζει πολλά συγχαρητήρια, καθώς έτσι, όσοι ενδιαφέρονται για τους αγώνες αυτοκινήτου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσα ενδιαφέροντα ειπώθηκαν και να μάθουν κάτι παραπάνω όσον αφορά την διοργάνωση αγώνων.

 

Η «συμμετοχή» στο σεμινάριο μόνο ως ελπιδοφόρα για το μέλλον θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ελπίζουμε στην συνέχεια να έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ακόμα περισσότερα τέτοιου είδους «εκπαιδευτικά» σεμινάρια που τόσο ανάγκη έχουν οι Ελληνικοί αγώνες.