Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ζωντανή τηλεοπτική αναμετάδοση από το ραδιόφωνο του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. του σεμιναρίου κριτών που διοργάνωσε ο Α.Ο.Θ., σειρά έχει το σεμινάριο τεχνικών εφόρων. Έτσι η ομάδα του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα δώσει το παρών στο ξενοδοχείο «Αθηνά Παλλάς» στην περιοχή αεροδρομίου Θεσσαλονίκης, όπου θα διεξαχθεί το σεμινάριο. Η καινοτομία σε σχέση με την προηγούμενη ζωντανή αναμετάδοση είναι πως θα δοθεί η ευκαιρία στους χρήστες που θα παρακολουθούν από το σπίτι τους να θέτουν ερωτήματα στον υπεύθυνο τεχνικό της ΕΘΕΑ κ. Αλέξη Μαραντζίδη μέσω της υπηρεσίας άμεσων μηνυμάτων που βρίσκεται στην δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας του ραδιοφώνου. 
Τέλος να πούμε πως σε ότι αφορά τους παλαιούς τεχνικούς εφόρους η συμμετοχή μέσα σε μία διετία σε ένα τουλάχιστον επιμορφωτικό σεμινάριο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της αντίστοιχης ιδιότητας (τεχνικού εφόρου ή δόκιμου τεχνικού εφόρου).

Ενώ σε ότι αφορά τους νέους υποψήφιους τεχνικούς έφορους, προσκαλούνται άτομα με ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα των αγώνων αυτοκινήτου, με καλή γνώση της μηχανολογίας, αν είναι δυνατόν με σπουδές σε αντίστοιχο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, καθώς και με βασική γνώση Αγγλικών, να λάβουν μέρος στο σεμινάριο, προκειμένου να αποκτήσουν την ιδιότητα του δόκιμου τεχνικού έφορου.

Συντονιστείτε το Σάββατο 13 Μαρτίου από τις 09.00 π.μ. στο www.soaave.gr/radio