Με αυτό το σύνθημα «Γιορτή» ξεκίνησε το βραδάκι της Δευτέρας 13 Ιουλίου στα γραφεία του Α.Ο.Θ. η δεύτερη προγραμματισμένη συνάντηση με μέλη και φίλους του ομίλου, αυτήν την φορά καλεσμένοι ήταν όλοι αυτοί που στελεχώνουν τις ειδικές διαδρομές, οι αφανείς άνθρωποι ενός αγώνα που τους ονομάζουμε κριτές. Να θυμίσουμε πως η πρώτη συνάντηση δύο εβδομάδες πριν αφορούσε τους παλαίμαχους αγωνιζόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έχουν ήδη αρχίσει να βοηθούν τον όμιλο στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής. 

aoth_meet2.jpg
Παρών στη συνάντηση και ο παλαίμαχος και από τα ιδρυτικά μέλη του Α.Ο.Θ. Γιάννης Ψηφίδης, που παρά τις περιπέτειες με την υγεία του, όχι μόνο έδωσε το παρών αλλά συμμετείχε ενεργά δίνοντας την δική του πινελιά στην χθεσινή συνεύρεση. Μάλιστα ο πρόεδρος του ομίλου είχε φροντίσει να φέρει ένα μπλουζάκι με την λέξη «Γιορτή» τυπωμένη μπροστά την οποία φόρεσε ο κ. Ψηφίδης με χαρά και χωρίς δισταγμό.

Κύρια χαρακτηριστικά της δίωρης συζήτησης, πέρα από την ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του αγώνα, ήταν η πεποίθηση πως το 43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. θα είναι πραγματικά μια γιορτή και ο εμφανής ενθουσιασμός όλων για την ευκαιρία που τους δίνετε για να συμμετέχουν σε αυτήν την γιορτή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.