Ολοκληρώθηκε ο τεχνικός έλεγχος της παρασκευής στις νέες εγκαταστάσεις της Express Service στην Θεσσαλονίκη. Δώδεκα αγωνιζόμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε από τον Α.Ο.Θ. και πέρασαν τεχνικό έλεγχο, χωρίς βιασύνες, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ΚΤΕΟ της Express Service. Έτσι οι Μίχογλου, Δουλκερίδης, Χαβενετίδης, Μήτρακας, Βελέζης, Μανωλόπουλος, Αναγνωστάκης, Φύκατας, Τρατσέλας, Σταυρίδης, Παρταλιός και Stoyanova δεν θα χρειαστεί να βρεθούν από τις 8.00 στο Ζαγκλιβέρι όπου θα «περάσει»ο κύριο όγκος των συμμετεχόντων τεχνικό έλεγχο.

Ο Α.Ο.Θ. ενημερώνει όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την 15η Ανάβαση Ζαγκλιβερίου το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου πως η διαδρομή θα κλείσει 60' λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού. Επίσης, υπάρχει από το χωριό Αδάμ σήμανση η οποία οδηγεί τους θεατές μέχρι την διαδρομή, όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα αυτοκίνητά τους αλλά και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για τους ίδιους.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά ξεκινούν το Σάββατο στις 11.00, ότι η διαδρομή θα κλείσει από τις 10.00 για τους θεατές. Την ίδια ώρα ξεκινά ο αγώνας και την Κυριακή.

Ο Α.Ο.Θ., ο δήμος Λαγκάδα και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ζαγκλιβερίου, Αδάμ και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζαγκλιβερίου "ΑΡΤΕΜΙΣ" έχουν καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περάσουν οι θεατές ένα όμορφο και διασκεδαστικό αγωνιστικό Σαββατοκύριακο. Μόνη παράκληση η κόσμια συμπεριφορά και η προστασία του περιβάλλοντος όχι μόνο από την ρύπανση αλλά και από πιθανές πυρκαγιές.

Ο αγώνας θα έχει φυσικά και τη ζωντανή κάλυψη από το Ράδιο – TV Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Υπερβαίνοντας εαυτό και προσπαθώντας να χαράξει νέους δρόμους, ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα εφαρμόσει καινοτομίες οι οποίες θα εκπλήξουν το πανελλήνιο. Όσοι από εσάς δεν μπορέσετε να έρθετε στον αγώνα συνδεθείτε με το www.soaave.gr και απολαύστε τον αγώνα διαδικτυακά με ήχους και εικόνες το Σάββατο 02 Ιουλίου και την Κυριακή 03 Ιουλίου από τις 11.00