Ο ΣΟΑΑΒΕ πραγματοποίησε την καθιερωμένη γενική συνέλευση στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς για ενημέρωση των μελών αλλά και των εκπροσώπων λεσχών για τη χρονιά που πέρασε και αυτή που τώρα ξεκινά.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τόσο το πρόγραμμα αγώνων της νέας χρονιάς και οι αγώνες που ζητήθηκαν και δόθηκαν από την ΕΘΕΠΑ, οι εξελίξεις στο θέμα της νέας ομοσπονδίας που θα αναγνωριστεί από το Υπουργείο Αθλητισμού καθώς και η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του νέου ασφαλιστικού συμβολαίου, με ενημέρωση από τον Αντώνη Παρταλιό που είναι ο αρμόδιος από μεριάς ΕΘΕΠΑ για τη Βόρειο Ελλάδα.  

Άλλα ενδιαφέροντα θέματα ήταν οι αλλαγές σε θέματα διοργάνωσης αγώνων για τη νέα χρονιά που μόλις δημοσιεύτηκαν από τη ν αρχή του σπορ με πιο ενδιαφέροντα την καθιέρωση των κλάσεων αγωνιστικών στους αγώνες σπριντ αλλά και την πλήρη εφαρμογή του κανονισμού ράλλυ στους συγκεκριμένους αγώνες.

Η συμμετοχή ήταν σαφώς μειωμένη σε σχέση με προηγούμενες συνελεύσεις και αυτό ήταν ένα θέμα που έθιξε και το Δ.Σ. του Συνδέσμου, ότι η συμμετοχή όλων είναι επιβεβλημένη για να υπάρχει σοβαρή εκπροσώπηση των οδηγών σε κεντρικό επίπεδο.