Ο σύλλογος τετρακίνησης Βορείου Ελλάδος(ΣΤΕΒΕ) έχοντας την εμπειρία του TROPHY 2005 οργανώνει τριήμερο αγώνα περιπέτειας στις 27-28-29 Οκτωβρίου 2006. O αγώνας είναι επίσημος και γίνετε με την άδεια της ΕΛΠΑ και της ΕΘΕΑ.

Πρόκειται για θεαματικό αγώνα περιπέτειας στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες των δύο αυτοκινήτων. Τα αυτοκίνητα πρέπει να είναι τετρακίνητα και ειδικά διαμορφωμένα για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες του αγώνα. Μέσα σε κάθε αυτοκίνητο υπάρχει πλήρωμα δύο ατόμων οδηγός και συνοδηγός(πλοηγός). Και τα δύο άτομα πρέπει να διαθέτουν επίσημο δίπλωμα οδήγησης τουλάχιστον ενός χρόνου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε περιοχές ιδιαιτέρως δύσβατες. Η πλοήγηση γίνετε με δρομοβιβλίο (road book) στο οποίο αναφέρονται οι απλές διαδρομές καθώς και οι ειδικές διαδρομές που θα διασχίσουν τα πληρώματα.

Την πρώτη ημέρα(Παρασκευή 27/10/2006) ο αγώνας περιλαμβάνει μια απλή νυκτερινή διαδρομή. Την δεύτερη μέρα (Σάββατο 28/10/2006) ο αγώνας περιλαμβάνει 120 περίπου χλμ και τρείς ειδικές διαδρομές και την τελευταία μέρα (Κυριακή 29/10/2006) περιλαμβάνει 80 περίπου χλμ και δύο ειδικές διαδρομές.

Η σειρά εκκίνησης των πληρωμάτων θα καθοριστεί απο κατατακτήριο αγώνα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή(27/10/2006), ενώ την δεύτερη & την τρίτη ημέρα θα προκύπτει απο την σειρά κατάταξης της προηγούμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.stebe.gr